Şimdi Ara

OTV İNDİRİMİ VE YENİ ORANLAR (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
5.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karamurat fiyatları daha vermemiş bence. Çünkü temsa'nın sitesinde Colt için 24.100 fiyat var. Yukarıda yazanlar onlardan da yüksek.
  • Mitsubishinin en büyük sorunu bu işte .. yönetim ... 2 gündür fiyatları açıklayıp netleştiremediler. Bir kaç bayiyi aradım nette ki fiyatların ürtünde fiyat veriyorlar. Buda tüketicileri korkurtuyor ... kurumsl imaja zarar veriyor sanki çin malı motosiklet her bayii kafasına göre fiyat veriyor. Colt aldım kullandım sattım memnun kaldım tekrar tüketici olarak geri döndüm ama yukarıdaki sebepler beni bile soğutuyor. Mitsuyu farklı olduğu, tüketici odaklı olduğu için seviyordum ... :((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ncbn -- 17 Mart 2009; 14:52:58 >
  • "YENİ LANCER FİYAT LİSTESİ" ADLI TOPİKTE AŞAĞIDAKİ ÖTV İNDİRİMLİ (!?!?!?) FİYATLAR MURAT KARA TARAFINDAN AÇIKLANMIŞTIR.

31 Mart 2009 tarihine kadar geçerli olan fiyat listesi aşağıda sunulmuştur.

Mitsubishi Modelleri...................Liste Fiyatı....Yıldızlar Fiyatı
    Colt 1.3 AMT CZ3 INVITE............30.283........23.500 TL
    Colt 1.3 MT INVITE.....................30.283........23.500 TL
    Colt1.3 AMT INVITE....................31.283........24.500 TL
    1.5 MT DIESEL INFORM...............33.571........25.500 TL
    1.5 MT INFORM......................... 35.171.........28.150 TL
    1.5 AT INFORM..........................37.436.........31.000 TL
    1.5 MT INVITE...........................38.774.........32.200 TL
    1.5 AT INVITE....................... ....41.043.........34.100 TL
    1.8 CVT INTENSE................... ...49.677.........45.700 TL

NOT:Fiyat geçerlilik tarihi 31.03.2009 dur
    Fiyatlar stoklarla sınırlıdır.
    Renk tercihleri stoklarda bulunan renkler için geçerlidir.
    Fiyatlar peşin yada banka kredili alımlar için geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caramurat -- 17 Mart 2009; 13:11:14 >

Murat KARA
    Satış Şefi
    Yıldızlar Otomotiv Halkalı İstanbul
    533 463 57 88 - murat.kara@temorg.com

• Değerli arkadaşlar
    Ben araç satmak istemezmiyim, inanın bana gelen fiyatlara 100-150 arasında kar koyuyorum ki bu gün bu işi kimse 150 tl kar ile araç satmaz bu yüzden güzel adetler yapıyorum ama maliyetleri bilmeden verebileceğim fiyatlar bu kadar olabiliyor. İnşallah yarın biraz daha netleştirebilirm de daha güzel fiyatlar açıklayabilirim, asıl fark elimde stok kalmadığından kaynaklanıyor, elimde stok olsa vereceğim fiyatlar açıkladığım eski fiyatlar civarında olacaktı
  • Arkadaşlar şimdi bir bayinnin satış müdürüyle konuştum, özet olarak bu fiyatların tamamıyla Temsanın açgözlülüğünden kaynaklandığını, dün bütün gün bu konuyla ilgili temsada toplantı olduğunu tüm bayiler olarak bu fiyatlara çok fazla itiraz ettiklerini ve bu fiyatlardan araç satmalarınıda zor olduğunu , resmen tüketiciyi kandırmaya yönelik, itibar zedeleyici bir durum olduklarının farkında olduklarını itiraf etti, PM den bu bayiinin ismini verebilirim... Yazıklar olsun TEMSAYA, SABANCIYA... ARAÇMI YOK ,DİĞER FİRMALARIN TAMAMI %14 YANSITMIŞ FİYATLARINA... LÜTFEN SÖMÜRÜLMEYİN...
  • caramurat, iyi niyetinizden ve güzel fiyat vermeye çabaladığınızdan şüphemiz yok. dediğiniz gibi 1-2 gün sonra herşey yerli yerine oturur..
  • quote:

Orjinalden alıntı: FIRETRAP

Arkadaşlar şimdi bir bayinnin satış müdürüyle konuştum, özet olarak bu fiyatların tamamıyla Temsanın açgözlülüğünden kaynaklandığını, dün bütün gün bu konuyla ilgili temsada toplantı olduğunu tüm bayiler olarak bu fiyatlara çok fazla itiraz ettiklerini ve bu fiyatlardan araç satmalarınıda zor olduğunu , resmen tüketiciyi kandırmaya yönelik, itibar zedeleyici bir durum olduklarının farkında olduklarını itiraf etti, PM den bu bayiinin ismini verebilirim... Yazıklar olsun TEMSAYA, SABANCIYA... ARAÇMI YOK ,DİĞER FİRMALARIN TAMAMI %14 YANSITMIŞ FİYATLARINA... LÜTFEN SÖMÜRÜLMEYİN...

dostum toyota'ya veya Honda'ya git orda sömürülmezsin.

• TOYOTA YADA HONDA sanki çok mu iyi fiyat verecekler. Hele özellikle toyota tok satıcıyı oynuyor her zaman.Verirse de elinde stok olduğu için verir. LANCER ın Türkiye içi stoğu ne kadar ki?
  • ayrıca caramurat invite a 29 dese hemen alcakmıydık? Madem hepimiz 2-3 milyarın peşini beklioz hiç araba almayalım daha iyi. bence invite çok olsa 28 olmalıydı. Bu fiyatlarla elindekileri her gün oturup seyrederler karşılarında çay kahve içerler. Biz lancer almasak da değişen bi şey olmaz esas bunlardan Canter almayacaksın, arazi aracı almayacaksın o zaman mecbur kalacaklar indirime.İşte o kadar derim ben.
  • ayrıca 1-2 gün değil 1-2 ay bekleycez ki keşke beklese millet bak o zaman noluyo. DEVLETİn yaptığı kadar da bunlar yapmıo mu gör bakalım. bana kimse maliyet hesap etmesin maliyeti kurtarmaz demesin. hiçbir fabrika %10 kar ederek büyümez hem de bu satış rakamları ile fahiş kar ettiğiniz dönemler bitmiştir. Vatandaşın cebinde bekler para vatandaşa rahatsızlık vermez.

Sözüm bayilere değildir. Herkese saygı ve selamlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecz_mel

TOYOTA YADA HONDA sanki çok mu iyi fiyat verecekler. Hele özellikle toyota tok satıcıyı oynuyor her zaman.Verirse de elinde stok olduğu için verir.

eczacı kardeş,o zaman mesele nedir.Toyota,honda yapınca birşey yok.Mitsubishi yapınca tu kaka.
  • Ya 5-6 önce zorla satılan araçlar şimdi istediğiniz rengi alamıyosunuz.
    Murat kardeşime maşallah.Artık Mitsubishi Klubü üyelerine bi köpek balığı maketi isteriz
  • arkadaslar opel den 2009 enjoy corsa 1.3 cdti +spor paket + metalik gri + park senseru icin 27300 aldim sizce nasil bi fiyat
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayged

arkadaslar opel den 2009 enjoy corsa 1.3 cdti +spor paket + metalik gri + park senseru icin 27300 aldim sizce nasil bi fiyat

dizel bir araba ve ful paket daha ne istiyosun kardeş,güle güle kullan.
  • quote:

arkadaslar opel den 2009 enjoy corsa 1.3 cdti +spor paket + metalik gri + park senseru icin 27300 aldim sizce nasil bi fiyat

opelcilere sor biz anlamazuk
  • quote:

Orjinalden alıntı: _opeth

quote:

opelcilere sor biz anlamazuk

hehehe
  • ayged ,fiyat aldığın corsa 90 HP ise iyi fiyat , ben ankara'da reis'den 90 beygirlik olana 28500 fiyat aldım. 90 beygir degil de 75 HP ise bence almayı hiç düsünme. Aradaki farkı ver 90 HP'lik olanı al.
  • ben ne diyorum dikkat ettiniz mi?

mitsubishi lancer ın yaygınlaşması lazım. Bu hepimizin yararına. Yaygınlaşsınki ikinci elde para etsin. Türkiye pazarında binek araçlar açısından bir renault, toyota, honda hele ki ford ve fiat kadar yatırım ve prim yapmışmıki fiyatları muadillleri ile aynı oranda oluyo ötv indirimi ile?

Lancer a bindim v bayıldım.Ama diyelimki satmaya kalktım nolcak. aynı paraya aldığım toyotayı emin ol mitsubishiden daha pahalıya satacam. Kardeş ben yanlış bi şey demiyorum. Yılda 60 bin km yapıyorum 2 sene sonra bilemedin 3 sene sonra satacağım bu arabayı zaten.

Savunmanın yada saldırının alemi yok ben ne savunuyom ne saldırıom bana mantıksız geliyor. Şahsenm ben şu durumda en çok fiat ı takdir ettim.Satışa verdikleri önem belli oluyor. Tok satıcıyı sevmem tek dediğim o. Toyotayı da sevmem hondayı. Mitsubishi ye sempatim aynı oranda sağlam arabaya daha ucuz fiyat vermeleriydi o da kalmadığına göre bi anlamı kalmdaı. Benim gibi düşünmeyen çok azdır şahsımca. Açıkçası incindim.

kızdırdıysam yada üzdüysem özür dilerim.

• quote:

Orjinalden alıntı: ecz_mel

ben ne diyorum dikkat ettiniz mi?

mitsubishi lancer ın yaygınlaşması lazım. Bu hepimizin yararına. Yaygınlaşsınki ikinci elde para etsin. Türkiye pazarında binek araçlar açısından bir renault, toyota, honda hele ki ford ve fiat kadar yatırım ve prim yapmışmıki fiyatları muadillleri ile aynı oranda oluyo ötv indirimi ile?

Lancer a bindim v bayıldım.Ama diyelimki satmaya kalktım nolcak. aynı paraya aldığım toyotayı emin ol mitsubishiden daha pahalıya satacam. Kardeş ben yanlış bi şey demiyorum. Yılda 60 bin km yapıyorum 2 sene sonra bilemedin 3 sene sonra satacağım bu arabayı zaten.

Savunmanın yada saldırının alemi yok ben ne savunuyom ne saldırıom bana mantıksız geliyor. Şahsenm ben şu durumda en çok fiat ı takdir ettim.Satışa verdikleri önem belli oluyor. Tok satıcıyı sevmem tek dediğim o. Toyotayı da sevmem hondayı. Mitsubishi ye sempatim aynı oranda sağlam arabaya daha ucuz fiyat vermeleriydi o da kalmadığına göre bi anlamı kalmdaı. Benim gibi düşünmeyen çok azdır şahsımca. Açıkçası incindim.

kızdırdıysam yada üzdüysem özür dilerim.

eczacı kardeş,Kimse kızmaz ve üzülmez merak etme.Biz sadece tartışıyoruz.En doğruyu bulabilmek ve otosunu aldığımız firmaları çıkarlarımıza doğru yönlendirmek.Biz tüketiciyiz.Bizi dinlemek zorundalar.Eğer mitsubıshi araçlarını çok çok ucuz verdiği takdirde,mesala diyelim 20.000 lira,ikinci elleri daha'mı değerli olacak.Honda nerdeyse fiatlarını 45.000'e getirdi,yollarda 5 arabadan biri honda oldu.Ha keza toyota'da aynı.Bunlar kısır döngü.saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CiGa95 -- 17 Mart 2009; 23:36:11 >

• ötv mevzuu bir bakıma firmaları halkın gözünde dürüstlük sınavına tabi tuttu...önce bindirip sonra indirdim diyenlerin samimiyeti sınanacak...ötv indirim yüzdesini kendilerine yontan firmalar olacaktır...umuyoruz ki mitsubishi bu yamyam firmalardan olmaz...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.