Şimdi Ara

ötv indirimli araç tavsiyesi 2017 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar . Bu konuda 3008 i düşünüyorsan araba hakkında YouTube de OTOPARK.com kanalında videosu var arabayı iyice tanı ona göre karar ver bence .....

5 yıl. Sonraki araç piyasasını şimdiden tartışmak fazla doğru değil ne olur ne olmaz yani ! ....🕺👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Experimentation

5 yıl sonra hangisini rahat satacaksın onu düşünmelisin, qashqai baksan daha iyi olur, 3008de zarar edersin

Ötv indirimli alacak siz zarar edersin diyorsunuz

Hacım en babasını al. 5 yıl keyifle bin, satarken kar edersin her türlü. Atıyorum 150 bin liralık aracı 70 bine alacaksın. Kredi bile çeksen yeridir. 5 sene sonra 70 bine aldığın aracı 200 bin liraya satarsın..

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

Bütçeyi söylersen ona göre tavsiyede bulunuruz. Ayrıca ne gibi önceliklerin var araç tercihinde?

60-70-80 arası ötvsiz hali
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

quote:

Orijinalden alıntı: Experimentation

5 yıl sonra hangisini rahat satacaksın onu düşünmelisin, qashqai baksan daha iyi olur, 3008de zarar edersin

Ötv indirimli alacak siz zarar edersin diyorsunuz

Hacım en babasını al. 5 yıl keyifle bin, satarken kar edersin her türlü. Atıyorum 150 bin liralık aracı 70 bine alacaksın. Kredi bile çeksen yeridir. 5 sene sonra 70 bine aldığın aracı 200 bin liraya satarsın..

işte o araç ne 70lik araç hangisi :D onu bulamadım hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Dadasali2534

Selam arkadaşlar . Bu konuda 3008 i düşünüyorsan araba hakkında YouTube de OTOPARK.com kanalında videosu var arabayı iyice tanı ona göre karar ver bence .....

5 yıl. Sonraki araç piyasasını şimdiden tartışmak fazla doğru değil ne olur ne olmaz yani ! ....🕺👍

hepsini izledim izlemediğim youtube videosu kalmadi hocam
  • Değer kaybı istemiyorsan bulabilirsen 2016 passat comfort yada higline dsg cam tavan tdi al geç tabi kaldiysa

• Dedenizin Rapor oranı kaç? Eğer %90 ve üzeriyse alacağınız aracı her kes kullanır bir yasaklama yok.İki yıl evvel öyle bir kural vardı kanun düzenlemsiyle kaldırıldı bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Dedenizin Rapor oranı kaç? Eğer %90 ve üzeriyse alacağınız aracı her kes kullanır bir yasaklama yok.İki yıl evvel öyle bir kural vardı kanun düzenlemsiyle kaldırıldı bilginiz olsun.

aynen öyle bir kural yok. ruhsatta sadece 1. - 2. ve 3. dereceden akrabalar kullanabilir yazıyor ama bana polis bir kere bile sormadı..

bu arada benimde 5. senem doluyor deli gibi araba araştırması yapıyorum tek gözüme takılan astra hb ve honda civic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macerhan -- 25 Ocak 2017; 17:43:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: macerhan

quote:

Dedenizin Rapor oranı kaç? Eğer %90 ve üzeriyse alacağınız aracı her kes kullanır bir yasaklama yok.İki yıl evvel öyle bir kural vardı kanun düzenlemsiyle kaldırıldı bilginiz olsun.

aynen öyle bir kural yok. ruhsatta sadece 1. - 2. ve 3. dereceden akrabalar kullanabilir yazıyor ama bana polis bir kere bile sormadı..

bu arada benimde 5. senem doluyor deli gibi araba araştırması yapıyorum tek gözüme takılan astra hb ve honda civic

Sürenin bitmesine Benim daha 1.5 sene var. Geçsede arabayı yenilesem diye düşünüyorum.Ben astracıyım inşallah o dönemde imkanlarım iyi olabilirse astra düşünüyorum.

• 68.400 TL ve aşağı olanlar için ÖTV oranı %45

68.401 TL ile 123.900 TL arası olanlar için ÖTV oranı %50

123.901 TL ve yukarısı için ÖTV oranı %60
    --------------------------------------------------------------------
  • quote:

Orijinalden alıntı: cordial2010

Dedenin üzerine alıp torun arabayı kendininmiş gibi kullanabiliyor mu? Öğrenmek için soruyorum yanlış anlamayın lütfen 🙏

Bu sekilde yararlanabilirsiniz. 4 yil once ayni sartlarda otv indiriminden yararlandim.

• 3008 in bu modeli eskisine göre fiyat anlamında epey yüksek fiyatlandırıldı bununda sadece dış görünüş için alındığını düşünmüyorum
    sorun açma konusuna gelirsek sıfır araç alıyorsunuz garanti uzatımı ile kafanız rahat binersiniz
    sonuçda bayiden çıkıp sorun çıkaran audiler oldugunu duyoruz
  • quote:

%92 olması lazım artık herkes kullanabiliyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: khuzarduil

quote:

Evet aracı en az B sınıfı geçerli ehliyeti olan her kes kullanabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: khuzarduil

quote:

Evet aracı en az B sınıfı geçerli ehliyeti olan her kes kullanabilir.

son zamanlarda aldıgım en harika haber
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dadasali2534

Selam arkadaşlar . Bu konuda 3008 i düşünüyorsan araba hakkında YouTube de OTOPARK.com kanalında videosu var arabayı iyice tanı ona göre karar ver bence .....

Neyini izlesin hocam o testin.

And denen ZİBİDİ göstergelerin bulunduğu ekranin çözünürlügünü yetersiz bulmuş. Yetersiz dediği ekran o sinifta belki daha üst siniflardaki premium araçlarla ayni kalitede hatta daha bile iyi.

Böyle bi adamin tesi laf olsun torba dolsun diye konuşuyor.

• İYi günler,ben de farklı bir soru soracağım.Arkadasımın abisinin oğlunun %98 engelli raporu var.Araç almak istiyor.Ama ötvden faydalanması için 1.4 ve asagısı motor arac bakması gerektiğini söylemişler.Güya bu son ÖTV olaylarından sonra eskiden 1.6 olan değer şimdi 1.4 olmuş.Bu bilgi doğru mu?Bilen arkadaslar aydınlatırsa sevinirim.

Saygılarımla.
  • pro-black kullanıcısına yanıt
    Bak arkadaşım and ı beğenirsin begenmezsin tammami . Ben avukatı da değilim ama ülkemizde en objektif test yapan en iyi adamlar bunlar zaten abi arabanın içini okadar övdüler ki o çözünürlük de ufak eleştiri dir .. eğer testin sonunu da izlediysen iç mekanı en güzel şekilde anlatıyorlar . Zibidi falan da deme ne gerek var . Bence de 3008 in içi çok iyi And abimin de dediği gibi kutlanması gerekiyor çok iyi iş çıkarmış lar ...@pro-black

• Bu kanunun koyuluş amacını merak ettim şimdi! Bu ÖTV avantajı sağlanırken engelli kişi rahat sağa sola gidip gelsin hastaneye tedaviye giderken sorun yaşamasın diye mi yoksa yakınlarından birisi hayallerindeki otomobile rahatça kavuşsun gezip eğlensin diye mi!

• emchimucha E kullanıcısına yanıt
    Doğru değil. 1.600 cc sınırı devam ediyor, yanlış bilgi vermişler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.