Şimdi Ara

ÖTV MUAFİYETLİ (Engelli İndirimli) ARAÇLAR İÇİN BURAYA... (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.845
Cevap
421
Favori
1.054.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce fiyat konusunda anlaştığım firmayla yeni kanun çıktı raporun üzerinde barkod olması gerekli yoksa devletle yazışmaya gidiyor 1 ay sürüyor dedi bilgisi olan var mı 2014 yılındada sıfır araç almıştım %97 raporumuz var

• Fatiho7 F kullanıcısına yanıt
    Az önce annem için engelli raporu için sonucunu aldık. . Görevli artık öyle elden raporlar alınma dönemi bitti artık e-devletten e-nabızdan çıkıyor artık dedi. Oradan çıktısını alıp istediğiniz kuruma verebilirsiniz dedi. Senin dediğin barkod muhabbeti için galiba e-devleti kastetti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneshatipoglu -- 6 Kasım 2019; 12:36:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar geupta yeniyim kızım tip 1 diyabet hastası çözger raporu diye birşey çıkmış ötv muafiyet hakkımız varmış istanbuk general oto pevgeot bayisinden pejo3008 dizel otomatik sky paket alp beyazı araç için 135bin fiyat aldım iyimi sizce? Veya bana altarmetif dizel otomatik önereceğiniz araç ve bayi varmı?

• Arkadaşlar az önce annem heyetten çıktı. %74 oran vermişler. Annem hem lenfoma hemde göğüs kanseri.hatta kollardaki lenf bezlerini ve tek göğsünü almışlardı. 9.senesi kanser tedavisi için. epilepsi ve tansiyon da vardı bir de gözden muayene oldu. 74 oran normal mi sizce bu rahatsızlıklar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneshatipoglu -- 6 Kasım 2019; 12:39:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneshatipoglu

Az önce annem için engelli raporu için sonucunu aldık. . Görevli artık öyle elden raporlar alınma dönemi bitti artık e-devletten e-nabızdan çıkıyor artık dedi. Oradan çıktısını alıp istediğiniz kuruma verebilirsiniz dedi. Senin dediğin barkod muhabbeti için galiba e-devleti kastetti.
    2015 yılında aldığımız engelli raporu e nabızda görünüyor ve ( Diğer kurumların raporlarınızı doğrulayabilmesi için T.C. Kimlik Numaranızı ve Rapor Numaranızı vermeniz yeterlidir.) böyle bir uyarı var.
  • kirei kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle bende baktım e-nabızdan 2014 yılından rapor görünüyor ama yazdır gibi bi seçenek yok

• Fatiho7 F kullanıcısına yanıt
    Evet bende indir seçeceğini bulamadım. Sürekli engeli olan birinden tekrar rapor istemezler umarım.

• Merhabalar
    Birkaç sorum olacak sizlere
    2009 yılına ait %94 rapor(süresiz yazıyor) ve 2013 yilina ait %70 rapor var bu durumda 94 lük raporun geçerliliği varmıdır?
    Kredi kullandığımız da indirim sonrası mebla için kullanıyoruz dimi orn. 150bin arac indirimle 100bin bu 100 bin için 50 bin kredi şeklinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prometheus-25 -- 7 Kasım 2019; 0:41:48 >
  • Prometheus-25 kullanıcısına yanıt
    Aldığınız fiyatın %70 ini karşılıyo araç kredisi olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: Prometheus-25

Merhabalar
    Birkaç sorum olacak sizlere
    2009 yılına ait %94 rapor(süresiz yazıyor) ve 2013 yilina ait %70 rapor var bu durumda 94 lük raporun geçerliliği varmıdır?
    Kredi kullandığımız da indirim sonrası mebla için kullanıyoruz dimi orn. 150bin arac indirimle 100bin bu 100 bin için 50 bin kredi şeklinde.
    Merhaba hocam 2009 yılındaki raporunuz artık geçersiz 2013 yılında aldğınız son rapor geçerlidir. Herhangi bir ortepedik engeli yoksa rapor sahibinin araç alınamaz %70 rapor ile tekrardan minumum %90 almanız lazım araç alabilmeniz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem XF

Merhaba hocam 2009 yılındaki raporunuz artık geçersiz 2013 yılında aldğınız son rapor geçerlidir. Herhangi bir ortepedik engeli yoksa rapor sahibinin araç alınamaz %70 rapor ile tekrardan minumum %90 almanız lazım araç alabilmeniz için

Alıntıları Göster
    Süresiz yazması durumu degistirmezmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Prometheus-25

Süresiz yazması durumu degistirmezmi?

Alıntıları Göster
    Malesef hocam aynı süreçten daha 2 hafta önce geçtim süresiz olan raporun üstüne yeni bir rapor alınca eski rapor otomatikman iptal oluyor ve son alınan rapor geçerli vergi dairesi muafiyet kısmından aldım bilgiyi herhangi bir araç satış yerine telefonda sorsanızda direk bu bilgiyi teyidini alabilirsiniz her zaman son alınan rapor geçerlidir
  • Görkem XF kullanıcısına yanıt
    1)süresiz rapor üstüne rapor verilemez veren hastane hata yapmıştır. Yada siz dilekçe yazarak raporu yenilemek istersiniz onuda ilçe sağlığın belirleyeceği hakem hastane kanalı ile.
    2) malesef ki yeni oran geçerlidir.
    3) aynı durumu yaşayan biri olarak vergi dairesi dünya ceza göndermektedir. Kesinlikle inceliyorlar. Hoş satışa onay vermeden yapsalar keşke.

• %97 raporumuz var ben bu raporu yeniletmem gerek bayi eski rapor diye kabul etmiyo maliyenin 1 ay kadar sürer incelemesi diyo ben bunu heyete girmeden yeniletebilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatiho7

%97 raporumuz var ben bu raporu yeniletmem gerek bayi eski rapor diye kabul etmiyo maliyenin 1 ay kadar sürer incelemesi diyo ben bunu heyete girmeden yeniletebilirmiyim
    Malesef heyete girmeden yeniletemezsiniz raporunuz çokmu eski ? raporun oranını düşürme olasılığıda var yeni rapor aldıgınızda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Görkem XF

Malesef hocam aynı süreçten daha 2 hafta önce geçtim süresiz olan raporun üstüne yeni bir rapor alınca eski rapor otomatikman iptal oluyor ve son alınan rapor geçerli vergi dairesi muafiyet kısmından aldım bilgiyi herhangi bir araç satış yerine telefonda sorsanızda direk bu bilgiyi teyidini alabilirsiniz her zaman son alınan rapor geçerlidir

Alıntıları Göster
    Doğru hocam bayiye gidip sordum bugün yeni rapor alicaz umarım%90 çıkar.

• Görkem XF kullanıcısına yanıt
    2014 yılından alınma , rapor düşme gibi bi durum olmaz kronik böbrek yetmezliği varda hastaneye götürüp heyete sokmak falan yorucu bi durum hasta için

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatiho7

2014 yılından alınma , rapor düşme gibi bi durum olmaz kronik böbrek yetmezliği varda hastaneye götürüp heyete sokmak falan yorucu bi durum hasta için
    2014 çokta eski degil başka bir bayiye daha danışın tek bayiyle bırakmayın
  • merhaba 2016 yılında %74 engelli raporu almıştım(kalp ve böbrek ile ilgili sorunlarımdan dolayı..)
    bu sene yapılan kanundaki düzenleme ile hem hastalık engel oranları değişti hemde benim hastalığımda ilerlemeler oldu.

şimdi bilen bir arkadaş varsa, ben yeni rapor için nereye ve nasıl başvurmalıyım? direk hastaneyemi yoksa sağlık hakem heyetine filanmı?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.