Şimdi Ara

ÖTV'siz Araç 80.000 TL'ye Kadar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • insigna dizel otomatik bakın isterseniz.
  • Öncelikle fikir veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.

@cruel
    Hocam honda Crv premium için ötv olmadan 92500 TL fiyat verdiler. Ancak dediğiniz hesaplatmayı aracı almadan önce yaptıracağız, bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

@ timmy
    Hocam bayi ile görüştük yukarıda yazdığım fiyatı verdiler. Daha önce 2009 civic kullanmıştım, oldukça severek kullanıyordum. Honda'ya güvendiğimi söyleyebilirim ancak fiyatı bizi aşıyor bu sebeple vazgeçmek zorunda kaldık.

Bizim için en önemli etken, aracın arkasının konforlu ve geniş olması. Ancak babam Kadjar'a takmış vaziyette, moralini bozmamak için pek bir şey de söyleyemiyoruz. Aracın arkası gerçekten küçük ve rahat edip edemeyeceğinden emin değilim. Superb'i kafasına sokmaya çalışacağım. Arkada yayılıp rahat rahat yatabilir.
    Akacağımız aracın premium olması, full dolu olması vs... hiç önemli değil benim gözümde sadece arkada bir kişi rahat edebilsin uzun yolda. Zaten 100'ün üstüne çıkmayacağım hatta 100 bile nadir olacak, sarsıntı bulantı yapıyor çünkü. Yani performans da önemli değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: _CHARLOTTE_

Selamlar arkadaşlar, ÖTV'siz araç alacağız, maksimum 80.000 TL vereceğiz. Yani yaklaşık ötv dahil 120.000 TL tutarında bir otomobil alabiliyoruz.
    Aracın Dizel, otomatik ve en fazla 1.6 motor olmadı gerekiyor. 1.6 üstü motorlarda ötv indirimi geçerli değil maalesef. Aynı şekilde 2.el de alamıyorum.

En düşük C sınıfı ve Sedan olması gerekiyor aracın. Suv de olabilir.

Şu an için Renault Kadjar düşünüyoruz ancak sizlere sormadan karar vermek istemedik. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Vw passat 1.6 tdi dsg comfortline + high led far + sunrof

• Bence SW bir Superb ihtiyaçlarınızı karşılıcaktır

• İnsignia dizel otomatik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Geçmiş olsun. Aynı durum bizim de bir yakınımızda var da o yüzden sordum. Ama bir türlü mahkemeden ötv indirimi alamadı uzun sürdü nedense.

Neyse sonuç olarak passat, superB,insigna falan diyenlere hiç bakmayın onlar kendi zevklerine göre yorum yapıyorlar. Ayrıca SAKIN SAKIN VOLKSWAGEN alma. Milleti göz göre göre zehirliyorlar. Hala pişkin pişkin araç satıyorlar. Jetta ve caddy modellerinin Türkiyede satışları yasaklandı. Diğer modellerde riskli. Elinizde patlama durumu olabilir aman diyim.

Sizin için hem uzun yol hem de şehir içi kullanımda rahat olacak az yakacak. 5 yıl boyunca sıkıntısız sürebileceğiniz geniş bir araba olmalı. 120bine kadar demişsiniz. Tavsiyem suv araçlara yönelmenizdir.

Piyasada en çok satılan suv model olarak Nissan Qasqai 1.6 Dizel modelini tavsiye ederim. 110 beygir olanları Fiyatı 84.390 TL'den başlıyor. 130 beygirlikler ise 84.390 TL'den başlıyor. Bir arkadaşımda var 4-5 yıldır sorunsuz kullanıyor. Sadece bakımdan bakıma servise gidiyor. Bir kez turbo arızası yaptı. Onda da kendi hatalarından oldu. Zaten garantisi de bittiği için kendileri yaptırdı.
    Bana sorarsan otomatik alman daha rahat olur. Dizel - Otomatik modelleri zaten 130 beygirlik ve de 98.190 TL'den başlıyor. En dolu paketi ise 128.090 TL. Kendinize göre uygun özellikler olan paketi seçerek Nissan Qasqai Dizel-Otomatik 1.6 130bg almanızı tavsiye ederim

• Audi A3 HBlerde dizel otomatik kampanyası var. Normal ÖTVli 86000TL'den veriyorlar. 3-4 de donanım ekletip alın 70000TL civarina alın derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _CHARLOTTE_ kullanıcısına yanıt
    Bir arkadaş kendi zevkine göre yorum yapıyorlar demiş tabiki birazda kendi beğenilerini yansıtacak zaten insanlar.Nasıl kendiside aynı şeyi yaptığı gibi.

Neyse hocam ben sizi etkilemek için söylemiyorum. Sadece güzel bir karar vermeniz bizi diğer araç alacak arkadaşlaradan inanın daha mutlu eder.

Kadjar ekonomik ve şık bir araç ancakk ben iç trim sesleri konusunda hassasım https://www.youtube.com/watch?v=wnhLDWuEr6A bu videodan sonra direk listemden çıkar zaten renaultun malzeme kalitesinden ziyade işçiliği kötüdür.

Qq ise kadjarla aynı platformu kullanan bir araç ben kadjardan daha çok beğeniyorum kendisini ancak onun kadjar kadar bile iyi olmadığı söyleniyor.Nitekim aracıda bayide incelediğimde iç plastikleri bana yavan gelmişti.

Insignia sizin aracınız değil arka kısmı bence bariz şekilde dar.( Boyum 1.86)

Vag grubunun dizel motorları hakkında gerçekten ne olur gelecekte bilemiyorum ancak yukardaki arkadaşa cevap vereyim jetta ve caddy euro5 motor oldukları için kaldırıldılar.

Superb ise arkası geniş 1.6 dizel otomatiğinin en full u bile sizin bütçenizi aşmamakta araç ayrıca yeni yüz değiştirdi.Fiyatlarıda bırakayım şuraya.(ötv dahil)1.6 dizel otomatik style 108.400 prestige 119.900.Donanımla çok işim yok diyorsanız style sizi fazlasıyla mutlu eder.

Tucson keşke 1.6 dizeli olsaydıda hiç uğraşmadan size bunu tavsiye etseydik. Siz anladığım kadarıyla crossover suv sever insanlarsınız.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.