Şimdi Ara

ÖTV'siz Qashqai PPP mi 3008 GT-Line mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

Önyargı mı yoksa 5 yıl boyunca 3008 mi kullandınız neye dayanıyorsunuz konuşurken? Yoksa işkembeden mi?

Hadi abim hadi uğraşma benle.Birkaç konuda çok gözüme batmıştın zaten şimdi bloklayayım bari.

Atma recep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Experimentation E kullanıcısına yanıt
    O konu da kafamı karıştırıyor ama 5 yıl satamıyor olmak rahatlatıyor bir nebze. Bir de şöyle bir düşüncem var QQ yıllardır çok daha uygun fiyatlara satıldı ve sahipleri 2.elde ona göre satabilir. Alıcı 2017 yerine 2016 alır. 3008 zaten yeni çıktı. Peugeot 2008 ve 308 deki gibi bir indirim yapmazsa çok da ölmez gibi geliyor. biz 61 e 2008 C.E cam tavan aldık. Şimdi satmak istesek en az 65 eder. CRV ile farkı crv zaten o parayı kesinlikle hak etmiyor. 3008 pahalı ama karşılığında bir şeyler veriyor. Geçen ay Honda bayisine gittim bildiğin küfür ede ede çıktım. Yanımdakilere misyoner gibi arabaları kötüledim Maalesef kalite çok düşük bütün araçlarda. Hele hrv 112 bin fiyatı vardı bizim 2008 aynı paraya satılsa almam. Aracın çakmaklığına erişmek seyir halinde mümkün değil de dururken bile çok zor. Hele boyunuz uzunsa kapıyı açıp paspasın üstüne yatmanız lazım Yeni civic de rezalet. kaputun altı aynı benim renault 12 gibi. Birleşim yerlerinin üzerine parmakla macun çekmişler. 2.el alıyor olsam kazalı araba zannederim. Şanzıman zaten bir garip 5. vitese atmak çok zor. Boş vaktiniz varsa aracınızı daha çok sevmek için gidin inceleyin. Ben 75 renaulta şükrettim düşünün vaziyeti. Bunları civic başlığına yazsam taşlarlar burda içimi dökmüş oldum

• Abstraction kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumunuz için çok teşekkür ederim eğer durum bu şekildeyse direk elerim QQ'yu. Çünkü araç bağırınca tedirgin oluyor sürerken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Ben qq alırdım.5 yıl sonra 3008'in dökülmedik yeri kalmaz.Gerçi qq'da da motor ve şanzımanın uyumsuz olduğu söyleniyor.İyice araştırın.

Sormayın, kullandığım dönemde yedi yaşında olan 308'in dökülen parçalarını arkadan toplaması için bir araç daha almıştık.

• Arada 2 3 oynasa pug derdim ama 10 kağıt ciddi para. Ama siz şanzımanın sağlamlığı olmazsa olmaz diyorsanız başlığı açmanıza bile gerek yok. Eat6 ile ilgili açılmış bir tane bile negatif konu yok bildiğim kadarıyla.

• Kartelli K kullanıcısına yanıt
    Burayı Hondacılar basarsa olay var.. CRV konusunda katılıyorum kesinlikle parasının hakkı değil ama yeni Civic doğru motor şanzımanla gelseydi iyi bir tercih olurdu. Kakaladılar yine 15 yıllık motoru. Hala fiteeek diye bağrına basanlar var.

• Ben de gt line diyorum ..

• babıesrar82 B kullanıcısına yanıt
    Evet hocam şu zor dönemde fiyat farkının fazla olması düşündürüyor sadece. Yani bu paraya aynı işi görür diye emin olsak QQ'ya yönelicez.
  • Bence c kasa mercedes alın ,satarken çok kâr ettirir,ama illaki suvcuk alacam derseniz birşey diyemem

• memo84 kullanıcısına yanıt
    Hocam suv olması şart değil. Ama fiyatı 153000 den başlıyor. Bayiler indirim yapıyor mu?
  • Bence qq gidip testesin, ani hızlanmalar filan yapın bakın ne olduğuna, ben kullandım hani gerçekten berbat bir his veriyor, bayi yoksa kiralık olarak bir gün deneyin görürsünüz zaten ne olduğunu, gaza basıpta gitmemek gibi bir huyu var desem, 4000 devirde sabir araç sonrada hızlanıyor.

Bence benzinli 1.2 xtronic qq almalisiniz dizeline bisey diyemem, tam bir bayan araci yuksekten surus etrafa hakimiyet vites gecisleri cok iyi sanki bayanlara özel üretilmiş. Peugeot'a gelince zamaninda 307 im vardi ve hiç memnun kalmadim, ilk ciktiginda 308 ede buyuk umutlar beslemislerdi ama hayal kirikligi oldu ayni şeyin 3008 icinde olacagini dusunuyorum.

• ötv siz araç alıyorsun birde ikinci elini düşünüyorsun...

neyse.... mercedes bak o fiyatlara, şanzıman motor (hatta 2. elini) düşünme....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yayengec -- 29 Kasım 2016; 21:36:46 >
  • ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumunuz için teşekkür ederim. Gerçi alışabilir şuan dualogic şanzımanlı araç kullanıyor neticede Tabi daha konforlu bir sürüşe kimse hayır demez. 3008 daha ağır basmaya başladı ama bir de Ankarada araç bulması var. Ötv artmasaydı zaten almak imkansızdı 3008. Resmen talan etmişler. Bir tane adanada buldum platinyum gri gt-line. Babamda da aynı renk 2008 var
    Aksine cvt araci surekli 2000 devir altinda tutmaya calisiyor, bir yanlislik var bu işte.
    Ek olarak belirteyim yuksek araç surmenin keyfi farkli oluyor ama sürüşude ona göre yapmaniz lazim binek araç gibi kullanmamak lazim.

• yayengec kullanıcısına yanıt
    Aslında satmayı pek düşünmüyoruz ama hayat bu satmak zorunda kalabilir insan. Kendime alıyo olsam bu durumda pek takmam da başkasını yönlendirmek daha çok sorumluluk istiyor. Mercedes de olabilir de 153000 e en boşu var. Bayiler ne fiyat veriyor bilginiz var mı ?
  • marmarascorpion kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım test etmeden bir kanıya varmak çok zor. En iyisi yarınımı boşaltıp bu gece ankaraya gideyim.
    Bencede kesinlikle test edin, ben test ederek aldim. Hatta Ablanizla beraber gidin test etmeye, benimde önceki aracim dualogic'di. Dualogic'in tek iyi yani manuel araba degil işte ☺ şaka maka bir yana dualogic diger otomatiklerle kiyaslanmaz sadece manuel ile kiyaslanir ☺ birde peugeot'nun etg'si ile kiyaslanir sanirim.

• hocam sana verilen fiyatlar zaten ötv siz fiyatlar...
    3008 gt line liste fiyatı 143 bin...
    a 180 amg 134 bin... ötv siz 70 bin + kdv
  • 3008

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.