Şimdi Ara

ÖTV’siz ticari araçta büyük kurnazlık! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • taksicilerin ne özelliği var da onlara ötv indirimi uygulanıyor anlamıyorum.

vatandaşa da yapın indirim, millet güvenlikli üst düzey araçlara binsin işte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 220 binlik araci 115 e aldigini varsayarsak, faiz yuzde 10 desek. 115 bin 3 yil sonra 150 bin olacak.
    3 yillik araba 150 bin edecek mi acaba?
    Alinan riske degecek bir kazanc yok bence ortada. O parayi dolardi, altindi, faizdi vs. yatirmak daha mantikli olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Kamyoncuya, çiftçiye mazotu 1,5 liradan verin. Çatır çatır binek araç kullanıcılarına satmazlarsa ben de bir şey bilmiyorum. Aralarında illa ki dürüstü, iyisi vardır ama bizim insanımızın felsefesi "Suistimal edebiliyorsam niye etmeyeyim?"

• kimse utanın ayıp vs vs edebiyatlarına girişmesin burada asıl utanması gereken varsa o da devlettir. bukadar verginin vergisiyle kendi halkını tokatlayan kazıklayan başka devlet yoktur sanırım dünyada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zaman derim maaşlı çalışan semiz inektir bu ülkede. Mis mis :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksicilere ötv infirimi yapacaklarina şu şahin dogan kartal binen kitleye otv indirimi yapsinlarda adamlar düzgün araba binsin.

• taksilere yerli arac kullanma zorunlulugu getirilirse ortada problem kalmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alıp kendimiz kullanalım :)
  • Taksicilere iyilik fln yaramaz arkadaş.

Başkent Ankara'da 8000 tane taksi var, 1000 tanesi ancak değiştirdi arabasını.

Hala metal tabut, modern Şahin Era kullanıyor hepsi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Taksicilere ötv infirimi yapacaklarina şu şahin dogan kartal binen kitleye otv indirimi yapsinlarda adamlar düzgün araba binsin.

Şahin Doğan ile Ferrari tribine girenlerin altına 105-120hp dizel motor verildiğinde bu ülkede yaşanmaz.

Yapacaklarını hemen yazayım;

Egzozu açtıracaklar ve simsiyah duman atıp rezalet ses çıkaracaklar.

Altlarında Bugatti var gibi gaza abanacaklar az yakıyor diye.

C segment arabalara 20'' replika jant takıp yollarda yavaş yavaş gidip trafiğin seyrini bozacaklar vs... vs...

Hava yastığı var diye ölmem zannederek şehir içinde 150-160km ile makaslara girecekler ve bir çok insanların canını yakacaklar.
  • Parçası ve bakımı pahalı veya uzun zaman alan lüks aracı taksici niye alsın?
  • Yasal süre 3 yıldan şöyle bi en az 7 yıla çıkarıldı mı ortada problem kalmaz. Yakında düzenleme gelir

• Bizim millet iyi niyeti suistimal etmekte doktora yapmıştır... Mutlaka bulurlar bi açık, o açık üzerinden katakulli yaparlar hemen...

Benzer suistimaller engelli araç alımlarında da oluyor... Adam akrabası için rapor alıp onun üzerinden kendine cirlop gibi araç alıp etrafında hava atıyor... 200 Bin TL lik CLA yı 120 Bine alıyor hava civa sonrasında...

Eskisi gibi yapacaksın aslında... Engelli araçlarının plakalarında engelli işareti olacak... Bak bakalım bu tatlı su kurnazları akraba üzerinden aldığı engelli indirimli araçları ile hava atabilecek mi...
  • Bugün ışıklarda beklerken sehven sağıma baktım. Bir de ne göreyim. C200d AMG W205 kasa ve TAKSİ. Yanda taksi firmasının stickerı, tepede taksi lambası falan var ama sürücü pek taksici gibi durmuyordu yav.

Zar zor çektiğim resim. Yandan.

ÖTV’siz ticari araçta büyük kurnazlık!

• Şu haberi gördüm Youtube'da. 😂

• ben bu kurnazlığı yapan adama kötü demem.
    onu böyle yapmaya zorlayan sisteme kötü derim, küfür ederim.

hükümet, vatandaşının ırzına bi şekilde geçiyorsa, vatandaş da o hükümeti kandırmak için buldugu her yolu dener.
  • Bu işi istismar etmek icin burlarda 3 5 milyara taksi hatti aradim ama bulamadim en dandik hat 20 30 binden başliyor

• Her şey müstahak böyle halka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.