Şimdi Ara

Ötv Zammından Önce 95000 TL Üstü Araç Almak Mantıklı mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben passat, tucson qq vb arçların 100 binden 120 binlere çıkmasını ancak gülerek karşılarım, sanırım satışları bu tarz marka-model araçların fena düşecek.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç bir modelin satışı düşmez, tam tersi artarsa şaşırmayın. Para yok, araba alamıyoruz telefon alamıyoruz muhabbetlerine de inanmayın. Peynir ekmek gibi satılıyor.
  • SmuraY S kullanıcısına yanıt
    Tereddütüm o yüzden zaten belli değil henüz fiyat konusu. Olur da gerçekleşirse 180 veren adam 210 u'da rahat verecektir ki dediğiniz olay biraz aşağı fiyatda'ki araçları çok etkilemez zam konusunda bence. Özellikle premium markalar zam yer. Bakalım şimdilik beklemekte fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben minimum %5 artacağına inanıyorum ötvnin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekmaster

95 bin civarında değil de en az 100 binlik araç almak kazandırır bence. Çünkü 95-100 arasını ne yapar eder fiyat düşürüp 95 e çekerler diye düşünüyorum. Ama 105-110 binlik araçlarda o kadar ciddi indirim yapamayacakları için, fiyatları çok yükselecek. Şu an 95 binlik araç alınmaz yani.

Yani sifiri 118bin olan passat comfortline manuel dizel arabayi alsak. Otv den sonra fiyati 140 civarı olursa kar ederiz. Mi???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oto Tutkunu 351 O kullanıcısına yanıt
    Belli olmaz işte. Ötv'ye zam yapmayacaklar diyenler de var. Bekleyip göreceğiz

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyat sürekli artıyor. şimdi de aynısı olacak. gelecek yıl alacak olanlarda şimdikinden daha fazla ödeyerek almış olacaklar. inşallah bir yerde döner bu devran.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.