Bildirim
Outdoor Klüp, İmza Vs..
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eğer resmi siz düzenlediyseniz o yazıya camping filan da yazsak daha ilgi çekici olmazmı.Resim gayet güzel.Yada resim yazısıda iyi nasılsa resmin altında kulübün adı ve linki olacak.Olmuş bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elwingtr -- 4 Temmuz 2016; 11:38:08 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Resmi ben düzenledim. Bir kaç resimden derledim kes, rötuşla hesabı. :D Yazı konusunu bilmiyorum gerisini size biraz bıraktım. -
takip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
logo rengi yeşil ve tonlarında olabilir ayrıca üçgen çadır yerine sırt çanta temalı olsa daha güzel olabilir. Nacizane fikrim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musab -- 3 Ağustos 2016; 13:16:41 > -
Yeşil konusunda haklısın kardeşim aslında. Bir ara bakabilirsem bakarım. -
-
Takip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Resim on numara,çadırın rengi haki yapılabilir bence.Olurda yaparsanız haberdar edin eklerim mesajlara. -
Ben kampci degilim ama yuruyuscuyum ben de imza isterim
Sakasi bir yana, takip, yurtdisindayim ama klup hayirli olsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X