Şimdi Ara

Outlander (2014) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
5
Favori
11.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1x4 çıkmıştı 1-2 gün önce. İzleyince editlerim.
  • Puan iyi ama pek izleyen yok herhalde. Ben başlamayı düşünüyorum
  • 2 bolum izledim pek sarmadi açıkcası bende bıraktım izlemeyi 10/6

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni acayip sardı bu dizi. Hatta kitaplarını okumayı da düşünüyorum. Beşinci bölüm çok kritik bir yerde bitti. Merakla bekliyorum yeni bölümü.
  • 6.Bölüm çok güzeldi.. Yarın 7.bölümü sabırsızlıkla bekliyorum

Açıkcası iskoçların dün yapmış olduğu referandurumda bağımsızlık istememeleri beni hayal kırıklığına uğrattı. Oysaki sempatim vardı bu millete benim.
  • Diziyi beğendim 1.sezon gayet güzel bitti.
  • BİR GÖZ ATALIM BAKALIM
  • İlk iki bölümü izledim sevdiğim tarzda baya kaliteli dizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Diziyi beğendim 1.sezon gayet güzel bitti.

1. Sezon bitmedi daha ara verdi.. 16 bölüm olacak sezon :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan*

Diziyi beğendim 1.sezon gayet güzel bitti.

1. Sezon bitmedi daha ara verdi.. 16 bölüm olacak sezon :)

Evet 6 aylık uzun bir ara vermişler
  • baslasak mi ne yapsak
  • Neden torrente sağlam bir şekilde yok dizi?
  • Arkadaşlar bir iki ödül aldı bu dizi. IMDB puanı da çok iyi. Forumda izleyeni takip edeni yok mudur? Israrla cevap bekliyoruz En kötü ben izleyip bir şeyler yazacağım ama o da birkaç haftayı bulur
  • Şimdi 8. bölümü de bitirdim ve güncele geldim. Dizideki baş karakter kadın bir karakter ve bunun olmadığı sahneler çok az. Bu karakterimiz özel güçlerin yoğun olduğu bir alana giderek istemeden 1945 yılından 1700lü yıllara gidiyor, bu yüzden dizi tür olarak bilim kurgu da barındırıyor, bunun dışında bilim kurguluk bir şey yok keşke zamanda yolculuk yapmadan 1700lü yılları anlatsalar daha iyi olurmuş ama böyle de iyi çünkü konu sıkıntısı çekmezler 1945li yılları da anlatabilirler. Dizi dönem dizisi havasında geçiyor, mekanlar, karakterler gayet güzel, öyle herhangi dövüş, savaş sahnesi falan beklemeyin daha çok dram tarzında. Dediğim gibi dizi kadın karakterimiz çok önde, onu sevmezseniz diziye kolay kolay sevmezsiniz, bir de kadının çok güzel seviştiğini de ekleyeyim, sonuçta Starz yapımı bir dizi, Spartacus'u bunlar yapmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 8 Şubat 2015; 13:28:50 >

• 9.Bölümü çıkmış bugün, şükür sezon kaldığı yerden devam ediyor.. Bu kadar ara neydi arkadaş sezon arası olsa neyse
  • quote:

9.Bölümü çıkmış bugün, şükür sezon kaldığı yerden devam ediyor.. Bu kadar ara neydi arkadaş sezon arası olsa neyse

Sezon arası değil miydi zaten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrotello

quote:

9.Bölümü çıkmış bugün, şükür sezon kaldığı yerden devam ediyor.. Bu kadar ara neydi arkadaş sezon arası olsa neyse

1.Sezon 16 bölüm olacak, bitmedi daha sezon :)
  • quote:

quote:

quote:

Onu biliyorum dediğim, The Walking Dead yapıyor 8. bölümden sonra uzun bir ara veriyor sonra 9. bölüm geliyor, bunda da aynısı oldu. Adamlar 8. bölüme mid-season finale diyorlar hatta, sezon arası, ortası finali gibi bir şey yani.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Onu biliyorum dediğim, The Walking Dead yapıyor 8. bölümden sonra uzun bir ara veriyor sonra 9. bölüm geliyor, bunda da aynısı oldu. Adamlar 8. bölüme mid-season finale diyorlar hatta, sezon arası, ortası finali gibi bir şey yani.

Yalnız The Walking Deadın ve diğer dizilerin verdiği ara 2 ya da 3 aylık aralar.. Bu dizi Koskoca 1 sezon arası vermiş gibi yaklaşık 6 ay ara verdi :) Normalde dizilerin yeni sezona araları zaten bu civarda.

Verdiği aranın uzunluğundan dem vurdum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 6 Nisan 2015; 15:28:56 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.