Şimdi Ara

Outlast 2 Tarafimca %100 Olarak Cevirildi!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
5
Favori
2.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • No Mans Sky projelerinizin arasında varmı acaba?
    oyunun 1.3 Atlas Rises ile baya olumlu oy aldı ciddi bekleyenide var
    teşekkürler
  • akibeel kullanıcısına yanıt
    Dark Souls II'den sonraki projem Hitman 2017 olacak.Hitman'den sonra sizin önerinizi de değerlendireceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiğim dosyayı çevirmedin mi ? Hala cevabını bekliyorum.

• emeğine sağlık
  • Selam, forumda Karapathian arkadaşımız dark souls 2 için elinde tools olduğunu söylüyor. iletişime geçersen belki işine yarayabilir.
  • serkanapaydin kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler,arkadasla iletisime gececegim.
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Sagol dostum.
  • Rica ederim.
  • EVET DOSTLAR,YENI PROJEM OLACAK OLAN DARK SOULS 2 YI AZ ONCE STEAM'DEN SATIN ALDIM.FAKAT SUAN KOLUM KIRIK,AMA MERAK ETMEYIN OYUN INER INMEZ CEVIRMELERE TEK KOL ILE BASLAYACAGIM.TAKIPTE KALIN!
  • Öncelikle geçmiş olsun. Dark Souls için açacağın "Türkçe yama çalışması" başlığını dört gözle bekliyorum. Arkadaşın da dediği gibi inşallah scholar of the first sin sürümünü çevirirsin.
  • cedric686 C kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim ve evet Scholar of the Firt sin surumunu cevirecegim.
  • KarapathiaN hocamın ilerideki projeleri arasında Souls serisi olduğunu söylediği bir mesaj var.İsterseniz kendisi ile bu konuda iletişime geçin.
    https://forum.donanimhaber.com/mirror-s-edge-catalyst-turkce-yama-kontrol-sureci-basladi--128093172-2#128330539

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 19 Ağustos 2017; 20:2:28 >
  • R-10 kullanıcısına yanıt
    Kendileri ile ozelden iletisime gectim,cevap bekliyorum.
  • Hayırlı uğurlu olsun. Şimdiden kolay gelsin
  • Guzel yorumlariniz icin tesekkurler.
  • Yapım aşamasındaki Dark Souls 2 Tr yama için bu konuya:

https://forum.donanimhaber.com/dark-souls-ii-scholar-of-the-firsat-sin-100-turkce-yama-yapim-asamasinda--128484004#128484004

Desteklerinizi esirgemeyin lütfen!

• dostum saol basarılarınıın devamını dılerım
  • Teşekkürler.

• Güzel yorumlarınız için teşekkürler

• Oyunu %100 çevirmişsiniz ama konuda neden bunu kanıtlayacak resimler ve videolar bulunmuyor ayrıca konudaki yorumları okudum ve deneyen bir kişinin bile yorumu mevcut değil.Yanlış anlaşılmasın amacım konu sahibini bir şeylerle itham etmek değil ama yamanın nasıl olduğu ve çalışıp çalışmadığı hakkında ne konuda ne de yorumlarda hiçbir bilgi yok.Konuya çeviriden resimler ve videolar eklense çok daha iyi olacağı kanaatindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 19 Ağustos 2017; 23:34:39 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.