Şimdi Ara

Outlet ürünü almak ne kadar mantıklı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Outlet ürünü almak ne kadar mantıklı arkadaşlar? Sizin görüşleriniz ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hiç mantık yok bu gün baktım vatanda s5 gold 1600 yazıyor sıfırı 1800 e 200 tl için fark var.millet ellerini nerelerine sokupta o telefonu elliyor bence alınmaz ama s5 1600 degilde 1000 olsaydı düşünülürdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falkee27

hiç mantık yok bu gün baktım vatanda s5 gold 1600 yazıyor sıfırı 1800 e 200 tl için fark var.millet ellerini nerelerine sokupta o telefonu elliyor bence alınmaz ama s5 1600 degilde 1000 olsaydı düşünülürdu.

haklısın hocam. teknosada sony xperia z yi 970 tl ye gördüm. telefonun bir sorunu olmadıgı da belirtilmisti. aklımı çeldi. siz ne dersiniz almalı mıyım?

• arada 430 fark var ama bence o riske girişmeyin telefon kullanmayı bilmeyenlerin o telefonlara ne yaptığını az çok görüyorsunuzdur adam ekrana dokunmuyor bildiğiniz bastırıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Falkee27

arada 430 fark var ama bence o riske girişmeyin telefon kullanmayı bilmeyenlerin o telefonlara ne yaptığını az çok görüyorsunuzdur adam ekrana dokunmuyor bildiğiniz bastırıyor...

peki hocam alırsam geri iade etme şansım olur mu outlet ürünlerinde ? bir bilginiz var mı acaba bu konuda

• hoca geri iadeyi bilmiyorum bilgi almak gerek...

• Outlet ürünlerde iade olmaz bildiğim kadarı ile.

• evet. biraz bakındım internete. herhalde iade gibi bi şansım yok. caydım outlet ürünü almaktan.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.