Outlook 2016 da gmail e bağlananamaz oldu.
-
-
google hesap ayarlarında ( outlook değil ) güvenlik bölümünde diğer uygulamalara izin ver gibi seçenek var.
Onu aktif etmen lazım
-
Böyle blr seçenek yok. Bende 1 haftadır Outlook 2021 Pro üzerinden Gmail’e bağlanamıyorum. iPhone’da Gmail uygulaması üzerinden tüm maillerimi görebiliyorum, iPhone’da sorun yok. Çok entresanquote:
Orijinalden alıntı: TiSKEgoogle hesap ayarlarında ( outlook değil ) güvenlik bölümünde diğer uygulamalara izin ver gibi seçenek var.
Onu aktif etmen lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guida -- 12 Haziran 2022; 17:19:51 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Google’da hesaplar bölümünde bir yazı görmüştüm, 1 Haziran 2022 tarihi itibariyle 3. parti yazılımlarla alakalı bir yasak getirmiş. Doğrumu anladım yoksa yanlış mı yorumladım bilemiyorum. Bununla bir ilgisi olabilirmi.
Bende de 2016 Office vardı. Bu Kullanıcı Adı ve Şifre hatasından dolayı silip Office 2021 Pro yükledim. Şifre doğru olmasına rağmen şifre hatasını bu office de de aldım. Çıldırmak elde değil.
Konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olursa sevinirim.
Mailleri yedeklemek için ayda 1 kere falan PC de 2019 outlook açıyorum
Bugun de açtım ve mailler geliyor.
Chrome açın, Hesabınıza giriş yapın
Google hesap ayarlarında güvenlik kısmında "Hesabınıza erişimi olan uygulamalar" diye arama yapın
Orda uygulama ekle vb seçenekler çıkıyor,
bende ekli olduğu için çıkarmıyorum.
Bu ayarı en son 27 nsn 2022 de aktif etmişim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 12 Haziran 2022; 19:38:12 > -
Deneyeceğim
-
-
-
Bu sorunu nasıl çözebiliriz.
Ben de araştırıyorum ama hala bir çözüm bulamadım.
-
Nihayet çözümü buldum.
Buradaki önerileri adım adım yapın işlem tamam.
Benimki oldu.
Uygulama Şifreleri oluşturma ve kullanma
2 Adımlı Doğrulama'yı kullanıyorsanız ve oturum açtığınızda "şifre yanlış" hatası alıyorsanız Uygulama Şifresi kullanmayı deneyebilirsiniz.
1 Google Hesabınıza gidin.
2 Güvenlik'i seçin.
3 "Google'da oturum açma" bölümünün altında Uygulama Şifreleri'ni seçin. Oturum açmanız gerekebilir. Bu seçeneğe sahip değilseniz bunun nedeni aşağıdakilerden biri olabilir:
Hesabınızda 2 Adımlı Doğrulama ayarlanmamıştır.
2 Adımlı Doğrulama yalnızca güvenlik anahtarları için ayarlanmıştır.
Hesabınızı iş, okul veya başka bir kuruluş üzerinden edinmişsinizdir.
Gelişmiş Koruma'yı açmışsınızdır.
4 Altta Uygulama seç'i seçip kullandığınız uygulamayı belirleyin ardından Cihaz seç'i seçip kullandığınız cihazı belirleyin ardından Oluştur'u seçin.
5 Uygulama Şifresini girmek için talimatları uygulayın. Uygulama Şifresi, cihazınızdaki sarı çubukta yer alan 16 karakterli koddur.
6 Bitti'ye dokunun.
İpucu: Çoğu zaman, Uygulama şifresini her uygulama veya cihaz için sadece bir defa girmeniz yeterli olacağından bu şifreyi ezberlemeniz gerekmeyecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yay67 -- 13 Haziran 2022; 17:44:21 >
-
Burada yazılanları uyguladım. Bağlandı ve e postalarımı çekti. AMA ikinci bağlanmasında yine sorun çıktı.
-
Sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Oldu. Sorun yok. Çok çok teşekkürler.
Maiiler geldi. Kapatıp bi 5 dk bekledim. Açtım Outlook’u sorun yok gözüküyor bendequote:
Orijinalden alıntı: yay67Burada yazılanları uyguladım. Bağlandı ve e postalarımı çekti. AMA ikinci bağlanmasında yine sorun çıktı.
Ben de e posta hesabını tekrar oluşturdum outlookta. Düzeldi. Bende de sorun yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X