Şimdi Ara

Outlook Express Artık Bağlanmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
20.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

rapator'un mesajındaki uygulamaları takip ederek outlook express'ten mail almayı etkinleştirdim (rapator'a teşekkürler) ancak aynı hesaptan mail gönderme başarısız. diğer birde eskiden hotmail'i outlook'a kurarken klasör eşitleme yapıyordu. şimdi ise bu klasörlerin (giden, gönderilmiş, silinmiş vs) içindeki maillerde outlook'a düşmüyor ve hotmail sayfasında açtığımız kişisel klasörleri de görmüyor, bunları artık outlook'ta göremeyecekmiyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chayene -- 5 Eylül 2009; 0:39:41 >
  • Outlook Express ile hotmail hesaplarımı kullanırken birkaç gündür kullanamadım. hesabı Outlook Express'ten silip tekrar kurmak istedim ancak bu kez de sunucuda bulunan klasörleri yüklerken "hesaba erişim engellendi kullanıcı adı ve parolanızı denetleyin" diye mesaj alıyorum. Yeni baştan nasıl yapıcaz bu işi.
  • destek sayfasında bu linki buldum. yapmaya çalıştım ama olmadı. bi arkadaşımız şunu türkçeye çeviremez mi.
    http://windowslivehelp.com/solutions/settings/archive/2009/02/18/how-to-add-your-e-mail-account-to-microsoft-outlook-express.aspx
  • aşağıda türkçeleştirmeye çalıştım hatam olursa affola arkadaşlar. aşağıda tarif edeceğim yolla sadece gelen kutusundaki maillere ulaşılabildim. mail gönderme başarısız.

1- outlook'u başlat, araçlar menüsünden hesaplar sekmesini aç.
    2- açılan "internet hesapları" penceresinde POSTA sekmesine gel, sağdaki ekle/posta butonuna tıkla.
    3- adını yazıp ilerle, tam mail adresini yaz ilerle,
    - bu pencerede "gelen posta sunucum" POP3 ü seç.
    - açılan kutulardan "gelen posta" kutusuna pop3.live.com yaz
    - altındaki "giden posta" kutusuna smtp.live.com yaz, ilerle
    4- gelen pecereye tammail adresini ve parolanı yaz. parola anımsa kutucuğunu işaretle, güvenli posta doğrulaması kullanark oturum aç kutucuğunu işaretle ve ilerle. çıkan yeni pencerede işlemi sonlandır.
    5- 1. maddeyi tekrarla. "internet hesapları" penceresinde POSTA sekmesine gel, hotmail'i tıkla ve sağdaki özellikler butonuna bas.
    6- çıkan "hotmail özellikleri" penceresinde gelişmiş sekmesini aç. giden posta kutucuğuna 587 yaz ve altındaki "bu sunucu için güvenli bağlantı gereklidir" kutucuğunu işaretle. gelen postaya 995 yaz ve altındaki "bu sunucu için güvenli bağlantı gereklidir" kutucuğunu işaretle.
    7- en altta iletilerin bir kopyasını sunucuda bırak kutucuğunu işaretle, "silinmiş ögelerden silindiğinde sunucudan kaldır" kutucuğunu işaretle.

işlem bu şekilde tamamlanmış oluyor ancak başta da belirttiğim gibi sadece gelen kutusundaki maillere ulaşılabiliniyor. açtığınız özel klasörler ya da hotmail webmail sayfasındaki diğer klasörlerinizdeki mailleriniz outlook'a düşmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chayene -- 6 Eylül 2009; 0:47:31 >

• ben hala Outlook Express' de hotmail hesabımı aktif ettiremedim, nekadar sorunluymuş bu yeni uygulaması
  • Haydaa önceki mailler hep uçtu gitti. OE'de bir de hotmail alt klasörlerini de görebiliyorduk (giden, silinen). Şimdi sadece gelenler görünüyor. Önceden gelen mailler server'dan da silinmiş, zamanında "server da bırak" seçeneğini işaretlemedim, bi güzel bayram temizliği yapmış
  • hesap oluşturuluyor fakat mail gönderme işlemi yapmıyor...
  • geçen haftaya kadar outlook ekspres ve hotmail maiileri ayrı klasörler içinde görünüyordu fakat şimdi tüm gelenler bir klasör içine toplanıyor, acaba outlook ekspres ve hotmail maiileri ayrı klasörlerde toplama imkanı yok mu
  • ayarları bende yaptım mail alıyorum ama gönderemiyorum lütfen yardım! şimdiden teşekkürler

kimse ilgilenmedi ama çözdüm ilgilenenlere
    http://windowslivehelp.com/community/p/118197/446037.aspx#446037

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mugen -- 27 Eylül 2009; 17:36:20 >
  • Sadece gelen kutusundakileri alabiliyoruz...

Gönderilenler ve Önemsiz posta lar outlook a gelmiyor...

Bu sorunu çözebilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cıkcıkhüsnü -- 2 Ekim 2009; 20:42:29 >
  • ya arkadaşlar pop3 lü yere smtp li yere ne yazcaz hesap alırken.....
    habire hata veriyor...mail atılmıyor...bilgisayarda eset yüklü onun firewalli mi engelliyor...110 nolu portmu kapalı nasıl açılır bişey anlamadım.....bi programa mail atayım dedim hayatımda ilk defa outlook hesabı açıp bi atayım dedim o da başarısız oldu...

benim anlamadığım hesap alırken mail yerine kafamıza göre bişey sallayım .com mu yazıyoruz...
    pop 3 lü yere ne yazıyoruz...

örnek şeklinde birisi yazabilirmi misal....

mail şu olsun karakedi bu adla nasıl hesap açılacak outlooktan...
    gerçi açsakta mail gönderilmiyor o ayrı mesele
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napolit@n

ya arkadaşlar pop3 lü yere smtp li yere ne yazcaz hesap alırken.....
    habire hata veriyor...mail atılmıyor...bilgisayarda eset yüklü onun firewalli mi engelliyor...110 nolu portmu kapalı nasıl açılır bişey anlamadım.....bi programa mail atayım dedim hayatımda ilk defa outlook hesabı açıp bi atayım dedim o da başarısız oldu...

benim anlamadığım hesap alırken mail yerine kafamıza göre bişey sallayım .com mu yazıyoruz...
    pop 3 lü yere ne yazıyoruz...

örnek şeklinde birisi yazabilirmi misal....

mail şu olsun karakedi bu adla nasıl hesap açılacak outlooktan...
    gerçi açsakta mail gönderilmiyor o ayrı mesele

chayene arkadaşımız
    yukarda net bir şekilde açıklanmış...
    dikkatli okursanız anlayabilirsiniz..

• Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for this include server problems, network problems, or a long period of inactivity. Account: 'Hotmail', Server: 'smtp.live.com', Protocol: SMTP, Port: 587, Secure(SSL): Yes, Error Number: 0x800CCC0F

arkadaslar bu hatayı alıyorum her yolu denemem ragmen,
    port numaramı 25 den 587 demenek filan işe yaramıyo
    çezen varsa allah aşkına solesın yoksa 2 gundur ben kafayı yıcem
  • quote:

Orijinalden alıntı: selim2008

Your server has unexpectedly terminated the connection. Possible causes for this include server problems, network problems, or a long period of inactivity. Account: 'Hotmail', Server: 'smtp.live.com', Protocol: SMTP, Port: 587, Secure(SSL): Yes, Error Number: 0x800CCC0F

arkadaslar bu hatayı alıyorum her yolu denemem ragmen,
    port numaramı 25 den 587 demenek filan işe yaramıyo
    çezen varsa allah aşkına solesın yoksa 2 gundur ben kafayı yıcem

ayarları yukardaki gibi yap hotmail özelliklerine girip sunucuları seç orada "sunucum kimlik doğrulaması gerektiriyor"u işaretle bende oldu
  • Arkadaşlar ben outlook2 u yeni kullanmaya başladım chayene arkadaşımız çok güzel anlatmış ama şimdide0x800ccc18 hatası veriyor benim bu outlooku öğrenmem lazım acil yardım lütfenn
  • Yaa aga olmuyor outlook ilk tıklayıp açtığımda asıl kimlik ve benim girdiğim kimlik var benim sizin sölediğiniz gibi ayar yaptığımda şiferemi kabul etmiyor ,asıl kimlikten girdiğimde ise outlook açılıyor ama 0x800ccc18 ve0x800ccc90 hatası veriyor Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general_engin -- 13 Kasım 2010; 12:06:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mugen

ayarları bende yaptım mail alıyorum ama gönderemiyorum lütfen yardım! şimdiden teşekkürler

kimse ilgilenmedi ama çözdüm ilgilenenlere
    http://windowslivehelp.com/community/p/118197/446037.aspx#446037

sorunu çözdüğünü yazdığınız link çalışmıyor aynı sorun ben de var şimdi nasıl oldu yazar mısınız..
  • arkadaşlar artık minik outlok programları var. onları kullanarak bu sorunlardan kurtulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.