Herkese selam, Başlıkta belirttiğim üzere, buralar dutlukkten açtığım ve adı o zaman Hotmail olan bu platformdaki "eski" mail adresimi almaya uğraşıyorum ve her türlü yolu denedim (sanki çok yol varmış gibi). Konu tamamıyla şundan ibaret, hesaba kayıtlı olan telefon numaram şuanda iptal olmuş bir numara, bizzat kendim sırf bu durum yüzünden numarayı almak üzere gittim fakat yardımcı olmadılar. Form doldurma sayfasına yönlendiren Outlook, emin olmadığım bilgileri girmemi istedi, girdim, kabul etmedi. Yani tarayıcı üzerinden hiçbir şekilde yardımcı olmuyor bu illet platform. Dedim ki kimlik atayım, fakat Outlook denen Microsoft yapımı bu platform, bu konuyla alakalı bir çalışma yapmamış. Microsoft'u aradım farklı bir numara verdi fakat o numarada da bot konuşuyor, bizzat muhatap alabileceğim, küfredebileceğim kimse yok karşımda, hani elimde olsa diyeceğim ki, "en yetkiliyi bağlayın, mail adresini verin, ona kimlik fotoğrafımı atayım verin kardeşim benim hesabımı." fakat ne yazık ki diyemiyorum, bot çünkü. Görmez, duymaz, hissetmez.
Bana yol gösterecek, yardımcı olacak birisi, aynı durumu yaşamış veya bir arkadaşı yaşamış olabilir, bir yardımcı olursa çok sevinirim. Hesabı almam gerek.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme