Şimdi Ara

outlook senkronizasyonu yapan en ucuz telefon?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

outlook ile takvim ve kişileri sık senkronize etmem gerekiyor. Ses ve pili iyi olup tercihan WM tabanlı olmayan bu işi rahat yapabileceğim en ucuz telefon için ne tavsiye edersiniz?

• mesela nokia 6300 icin hepsiburada pc senkronizasyonu var diyor. Deneyen bilen var mi?
  • Nokia'nın S40 arabirimine sahip cihazları Outlook ile sonkronize olabilmektedir,http://www.forum.nokia.com/devices/matrix_s40_1.html adresinden S40 cihazların çıkış tarihine göre sıralı listesine erişebilirsiniz.
  • çok teşekkürler gece bekçisi

verdiğin linkkten araştırdım ve 3600 makul bir tercih gibi. Nokia sitesinde outlook ile pc suit kurarak senkronize edilebileceği söyleniyor. Deneyen var mıdır acaba?
  • mpx200
  • :)))

kesinlikle haklısın pier

zaten emektar mpx'im çok eskidiği için onun yerine bişey arıyorum, var mı mpx 200 gibisi!
  • Htc nin cihazlarına bakmayı denedin mi? Gerçi sıfır arıyorsun sanırım ama ben özelliksiz bir telefona 300-400 vereceğime o fiyata ikinci el daha iyi bir cihaz alırdım. Forumda çok temiz cihazlar satılıyor misal.

Ayrıca s40 cihazlarda senkronize edemesen bile çeşitli programlarla içindeki rehberi falan alabiliyorsun. Pc Suite de senkronizasyon yapabiliyorsun
  • Nokia'nın Symbian serisinde rehberi outlook ile çok rahat senkronize edebilirsin ancak ajandayı senkronize edebiliyor mu tam olarak bilmiyorum.
    Genel olarak Windows Mobile Outlook ile senkronizasyona en uyumlu cihazlar Mobile Outlook sebebiyle, takvim, yapılacaklar, rehber, mail hepsini senkronize edebiliyor.

Windows Mobile düşünürsen eğer i-mate smartflip 219 lira hepsiburada da, Rom desteğide çok fazla, PPC romlarını hatta WM 6.5 romları bile destekliyor. mpx200 den sonra rom desteği ile seni bu telefon tatmin edecektir diye düşünüyorum.
  • başta gece bekçisi herkeze çok teşekkürler, 3600 aldım, yarın senkronizasyon sonuçlarını bildiricem, nokia sitesine göre randevular+kişiler+notlar senkronize etmesi lazım

pier ve departed, bir wm telefonum var da bir tane de kolay, hafif istedim, önerilere çok teşekkür
  • outlook senkronizasyonu süper, tümünü sorunsuz aktarıyor, tekrar teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ssungurlu

outlook senkronizasyonu süper, tümünü sorunsuz aktarıyor, tekrar teşekkürler

hayırlı olsun kardeş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.