Şimdi Ara

OVERCLOCK FAİLED??????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu pc beni çıldırtıcak. açma butonuna bastığımda monitörden görüntü alamıyorum (monitör ışığı turuncudan yeşile dönmüyor) ancak cd sürücü, fanlar devrede. Harddiskin ışığında da bir hareketlenme olmuyor. Fişi cekip elektriği tekrar verdiğimde açılıyor ve ekranda OVERCLOCK FAİLED uyarısı alıyorum. pc'de overclolck da yok. nedir bu ŞAHSİYETSİZ arızanın temeli???

BİLGİ deryası geniş, Çözüm kabiliyrti yüksek arkadaşklar; önerilerinizi bekliyorum.

• öncelikle biosu bir resetle ..kasayı acip ustundeki fanı kontrol et..biostantan default ayarlara getir..en son care windowsa bir format at ..olmadı garantisi varsa servisine gönder..konu üzerinde daha uzman arkadaslarda sanırım burdan sana yardımcı olur saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Larry

öncelikle biosu bir resetle ..kasayı acip ustundeki fanı kontrol et..biostantan default ayarlara getir..en son care windowsa bir format at ..olmadı garantisi varsa servisine gönder..konu üzerinde daha uzman arkadaslarda sanırım burdan sana yardımcı olur saygılar..

Sıralamayı hiç bozmadan aynen denedim ama sonuç alamadım. dediğin gibi son çare baktırcaz doktoruna, sorun bizi aştı walla.
  • 10 dakika mı sürdü tüm onları yapman?
  • Arkadaş daha bilgisayar açılmıyor diyor bunun windows ile ne alakası var anlamadım.Sorun ya bios yada donanıl elemanlarından biri...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bios Recovery Requested Hatası
    10 yıl önce açıldı
    Discord Update Failed Hatası
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.