Şimdi Ara

overclock için intel anakart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tabi esas önemli nokta fiyatta 150/175 ytl arasi kdv dahil ne tavsiye edebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutluu -- 7 Aralık 2005, 17:54:53 >

• ama lga 775 anakart
  • ASUSTEK P5VD1-X VIA PT880 DDR SES+GLAN+SATA 8X-16X bu anakartti nasil bilirsiniz kullanana arkadas varmı?74$+kdv fiyatıda cok uygun.
  • arkadaslar fikri olan paylaşmak istiyen arkadas yok mu?
  • oc için intel alma benim bildiğim intelde oc diye bişey yok abit veye asus al 945 yongalı
  • Hikmet_19 a katılıyorum asus al abit te olabılır ama

intel için asus baya iyi bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hikmet_19

oc için intel alma benim bildiğim intelde oc diye bişey yok abit veye asus al 945 yongalı

neden böyle ön yargi ile giriyorsun olaya bak yukardaki senttanoo 3@3,9 yapmiş misal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutluu -- 8 Aralık 2005, 10:41:19 >
  • intel derken intel marka mainboarddan bahsediyo
  • Orjinalden alıntı: mutluu

Orjinalden alıntı: Hikmet_19

oc için intel alma benim bildiğim intelde oc diye bişey yok abit veye asus al 945 yongalı

neden böyle ön yargi ile giriyorsun olaya bak yukardaki senttanoo 3@3,9 yapmiş misal
    [/quote
    sen anakartmı soruyorsun işlemcimi kardeşim
  • pardon yanlış anlamışım ama hala tavsiye beklemeye devam ediyorum
  • Asus P5RD1-V alabilirsin...ati radeon xpress200 yonga setli mükemmel ve sadece 140 milyonluk bi kart ama aynı özellikte intel chipsetli asus larla arasında 100 milyon var ...ben bu farkın üzerine 30 milyon daha koyup celeron lga alıp bi güzel oc yapmayı düşünüyom...kartın overcloc özellikle çok geniş.....beğenmessen ben senden alırım

incelemesi burada
    http://www.pclabs.gen.tr/article.asp?doc=457&page=2

• Asus P5RD1-V ati chipsetli boardu ben maviden almıştım.İlk lga anakartımdı ama 23 günde geri gönderdim.Normal yani default ayarlarda bile çalışırken stabilite sorunu yaşıyordum.Anakrtı ASUS P5GD1-VM i915g chipsetli board ile değiştim.Ondan çok ço çok memnundum.Dah sonra şuan kullandığımı aldım.GIGABYTE 8I915P DUO ddr2+ddr den çok memnunum.Ben OC yapmıyorum.Ama fonksiyonel anakart isteyenlere şiddetle tavsiye ediyorum.
  • hocam benım anakrtla imzamdakı..

ben o değeri stock fanla yaptım biraz sıcak calısıyor işlemci...

yoksa 4 ghz üzerine cok rahat cıkarsın hiç problem olmaz yarı yolda

bırakmaz anakart senı.. Zalama ı takmadım :( bı arkadasım istedı ona verdim.. yaw düzelticem de su soğutmay bi gecebilsem :p

vede ek olarak kutu içeriği gecekten cok zengın asusların

wireless bıle vardı kutuda.. ve cok güzel kullanıyorum :)

asus 925 serisi için Asus P5AD2-E Premium bu kartı tafsiye ederim sana..
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

Asus P5RD1-V ati chipsetli boardu ben maviden almıştım.İlk lga anakartımdı ama 23 günde geri gönderdim.Normal yani default ayarlarda bile çalışırken stabilite sorunu yaşıyordum.Anakrtı ASUS P5GD1-VM i915g chipsetli board ile değiştim.Ondan çok ço çok memnundum.Dah sonra şuan kullandığımı aldım.GIGABYTE 8I915P DUO ddr2+ddr den çok memnunum.Ben OC yapmıyorum.Ama fonksiyonel anakart isteyenlere şiddetle tavsiye ediyorum.

güç kaynağını kontrol etmişmiydin...nasıl stabilite sorunu yaşayabilirsinki..default ayrada zaten hiç birşeyi zorlamıyosun ki
    yani asus bu kadar aciz bi markamı ki..default ayarda bile doğru düzgün çalışamıyan anakart üretsin.............hadi geçtim overclock olayını senin için

Not:Lütfen bilgisayarlarımızda oluşan sorunlara mantıklı çözümler bularak yorum yapalım......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paryoşa -- 13 Aralık 2005, 15:44:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.