Şimdi Ara

Overclock olmuyor yardım??? (plase)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar IBM personel computer 300 gl bilgisayarım var.

İşlemcisini overclock yapmak istiyorum ama bios ta böyle bir seçenek yok yani üzerindeki jumperlerden yapmak istiyorum. Ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Anakartın markası Via Apollo Pro 133/A

İşlemcim şu an P3 600 mhz ben bunu 800 e falan çıkarmak istiyorum. Çünkü oyunlarda çok yavaş kalıyor.

Bilen arkadaşlar varsa lütfen yardım etsinler. Belki nasıl overclock olacağı kitapçığında yazıyordur ama bende kitapçığı yok internette aradım bulamadım. Lütfen yardım edin. SAYGILAR

• Yeni bir bilgisayar alman oc yapmandan daha mantıklı.Anakartının overclock özelliği olmayabilir.Bir de windowsta çalışan fsb artırıcı vs. programlara bak belki öyle yapabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasanov

Arkadaşlar IBM personel computer 300 gl bilgisayarım var.

İşlemcisini overclock yapmak istiyorum ama bios ta böyle bir seçenek yok yani üzerindeki jumperlerden yapmak istiyorum. Ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Anakartın markası Via Apollo Pro 133/A

İşlemcim şu an P3 600 mhz ben bunu 800 e falan çıkarmak istiyorum. Çünkü oyunlarda çok yavaş kalıyor.

Bilen arkadaşlar varsa lütfen yardım etsinler. Belki nasıl overclock olacağı kitapçığında yazıyordur ama bende kitapçığı yok internette aradım bulamadım. Lütfen yardım edin. SAYGILAR

bıosta var dostum carpan ve fsb degerlerı degısıyor ama bu sınırlı sanırım p3 600 ben 627 yapmıstım ımzamda var zaten..bu arada bu eskı pc ama ben kullanbıyorum downloaddda full acık..sadece download edıp cd ye cekıyorum sonra yıne devam..

• quote:

Orjinalden alıntı: reko

quote:

Orjinalden alıntı: hasanov

Arkadaşlar IBM personel computer 300 gl bilgisayarım var.

bıosta var dostum carpan ve fsb degerlerı degısıyor ama bu sınırlı sanırım p3 600 ben 627 yapmıstım ımzamda var zaten..bu arada bu eskı pc ama ben kullanbıyorum downloaddda full acık..sadece download edıp cd ye cekıyorum sonra yıne devam..

Çarpan ve fsb ayarı benim bios ta yok arkadaşım aynı anakartlı amcamın oğlunda var benim bios'ta yok

Onun kasa toplama kasa ancak benimki orjinal IBM olduğu için bios'unu sanırsam kendi geliştirmiş ve hiç overclock hakkında bir bilgi yok zaten şu ana kadar gördüğüm bütün bios lardan çok farklı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.