Şimdi Ara

overclock programlarını bir araya toparlasak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bütün overclock programlarını bir araya toplasak ve bunların özelliklerini ne işe yaradığını nasıl kullanıldığını ve kullanım aşamalarını gösteren bi konu açsak veya bu başlık altına devam etseniz çünki ben ve benim gibi bir çok arkadaşımın elinde programlar yok olsa bile nasıl ne nerede hangi aşamalar için kullanılacağını bilmiyoruz yardımcı olursanız seviniriz

• önce sen bi başla daha sonra katılım olurr
  • quote:

Orjinalden alıntı: redblood

önce sen bi başla daha sonra katılım olurr

TEĞMEN OLMUŞSUN AMA NEYSe

VE ayrıca benim ne yazdıklarımı okumamışsın veya okumuşsun anlamamışsın kardeş ama ben buraya o konulara açacam

SAYGILARIMLA @zræL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @zræL -- 22 Ekim 2006; 22:39:38 >
  • bi kaç gün önce öyle birşey aklıma gelmişti nerdeyse elimde 15 çeşit o/c ta kullanılacak değişik değişik programlar var (istersek bu sayıyı iki katına çok rahat çıkarabiliriz ama ben en kullanışlıları kullanıyorum) ve hepsini resimli anlatıp ve güncel linklerini vermeyi düşünüyordum ama uzun zaman alacağı için daha sonra yaparım demiştim.Bayramdan sonra elimiz boşalırsa yavaştan yavaştan başlarız artık.
  • Ben Başladım listeye azbiraz. birlikte çalışarak duzenli ve kaaliteli bi liste oluşturabiliriz. ust konu olarak konulması gercekten yararlı olabilir

----Anakartı ASUS olanlar için; AiBooster v2.00.50 kaliteli bi CPU O/C programı
    ----Ekran kartı O/Csi içinse; Nvidia için RivaTuner
    ___________________ATI için AtiTool - ati tool nvidia destegide verdi fakat fan control secenei yok ve oc performansı dusuk. maksimum core hızı bulma olayındaysa kitliyor.
    ____________________nvidianın son driverinforceware sini yukledikten sonra CoolBits indirip registry edit ediyoruz ve forceware programına overclock eklentileri çıkıyor. bu da bi alternatif.
    ----Sistemi izlemek;
    ___________________-Stabilite kontrolu icin superPI isimli programı indiriyoruz ve 32m testini aşırı ısılara varmadan bitiren sisteme stabil diyoruz.
    __________________-Sıcaklık takibi için Everest ultimate edition programında sağ listeden algıayıcılara basıyoruz ve ayrıntılı sıcaklık listesi çıkıyor.
    ____________________İşlemci ve Ramlerin sayısal degerlerini takib etmek için CPU-Z programı kullanılır ve son versyonu oldukca guvenilir ve işlevseldir.
    -----Performans Testi;
    --ekran kartı;
    ________________3D Mark 2003-2005-2006 programları çok kaliteli ve zevkli programlardır. 3d mark 2006 testi cok kastırıcıdır ve en az ati için x800 nvidia için geforce6 serisi tavsiyemdir.
    ________________ati toolun dahilindeki artifact testi ve 3d viev ısınma testleride cok kaliteli olaylardır.
    --işlemci testi
    ________________ 3dmark serilerinde otomatik olarak bulunur ve guvenilir sonuclar verir.
    ________________ superPI programında işlemcinin 1m testinden kaç sn ile çıktıı global bi skordur ve karşılaştırmalarda cok işe yarar.

butun bu programları googleda aratarak cok rahat indirebilirsiniz.

EDİT;;
    3D Mark 2006
    3D Mark 2005
    3D Mark 2003
    SuperPI
    Everest Ultimate Edition
    CPU-Z 1.37
    AtiTool 0.25 Beta 15
    RivaTuner 2.0 RC 16
    ForceWare Coolbits 2.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperSpace -- 23 Ekim 2006; 1:28:57 >

• İyide hepsini yazmak yerine en stabil olanları yazsak daha mantıklı olmazmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Silhouette!!!

İyide hepsini yazmak yerine en stabil olanları yazsak daha mantıklı olmazmı?

ben ööle yaptım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞLAR BİLMİYORUM ORDAN GOZUKUYOMU AMA ŞÖÖLE BİR ÜST KONU BULUNMAKTA:
    OVERCLOCK ILE ILGILI FAYDALI PROGRAM VE ARAÇLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: hyperspace

ARKADAŞLAR BİLMİYORUM ORDAN GOZUKUYOMU AMA ŞÖÖLE BİR ÜST KONU BULUNMAKTA:

yalnız ne o üst konuda ne de senin mesajında programların nasıl kullanılacağı hakkında hiçbir bilgi yoksadece program isimleri ve linkleri var.Kullanmayı bilmeyen birisi yada ne işe yaradığını bilmeyen napsın o programları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: combata

quote:

yalnız ne o üst konuda ne de senin mesajında programların nasıl kullanılacağı hakkında hiçbir bilgi yoksadece program isimleri ve linkleri var.Kullanmayı bilmeyen birisi yada ne işe yaradığını bilmeyen napsın o programları.

• quote:

Orjinalden alıntı: Silhouette!!!

quote:

Orjinalden alıntı: combata

quote:

programlarla ilgili kullanım bilgisini yazmaya kalkarsan cok uzun surer.. isteyen o programlarla ilgili yardım için MSNimi ekleyebilir.
    msn: croner_yveit@hotmail.com

• zor degilki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.