Şimdi Ara

Overclock Show

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gold Bahçelievler'de bu hafta sonu Ürün Hediyeli Overclock Show varmış. Soru sormak isteyen tüm overclock meraklılarının bire bir sorularını cevaplayacaklarmış. Meraklılar kaçırmasın. Benden söylemesi. :)

Ayrıntılı bilgi için.
    http://www.gold.com.tr/overclock/overclock.asp

• Murat abi ve mehmet can tosuner . benim gözümün önünde yaptılar E6700 ü 5540 MHz de -135 derecede sıvı azot. Muhteşem bir çalışma idi . Şimdi tekrar izleyebilirim. Buluşmada P4ozgur ve querrman adlı arkadaşlarda vardı ama onlar biraz geç gelmişti.
    Çok heyecanlı olacak.
  • tam sınav günleri yapılırmı bu ya
    bimeks lan party de sınav haftasına denk gelmişti
    ne şans ya

haber için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BySerkan -- 7 Eylül 2007; 9:47:58 >
  • Gelebilecek tüm arkadaşları bekliyoruz.
    Güzel neşeli bir gösteri olacak.
  • Forum üyelerine teselli armağanı yok mu?

Bir kıyak geçin işte. Bir DS3 ya da güzel bir soğutucu olabilir.
  • Arkadaşlar herkezi bekleriz. Çok güzel bir event olacak. Hatta şimdiye kadarki en eğlenceli gösterimiz olacak.

İlk öne bütün parçaları goldun reyonundan sıfır seçeceğiz. Açacağız, gelen ve katılımda bulunmak isteyen arkadaşları yönlendireceğiz, yalıtacağız, soğuğa uygun hale getireceğiz sistemi ve hep birlikte sıvı azot ile test alacağız, oyun oynayacağız. Sıfıdan kutusundan açılan parçalar ne gibi aşamlardan geçerek xtreme testlere maruz kalıyor hep birlikte deneyim edeceğiz. Bir nevi workshop olacak.

Deneyimli-deneyimsiz, usta-daha önce hiç overclock ile uğraşmamış herkezi bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuarkServerSystems -- 7 Eylül 2007; 15:32:28 >
  • bir dahaki overclock show ne zaman yaw. :( tam da sonunda aldım haberi :( cevaplarınızı bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DREAM MAX OVERCLOCK(WATER)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşte olduğumdan dolayı maalesef Cumartesi günü 18.45'te uğramıştım Gold'a...

Fakat bilgisayar, malzemeler vs. orada öylece duruyordu... (Başında 1 güvenlik görevlisi vardı sadece...)
  • Benimde o gün işim vardı kaçırdık ama artık bir dahakine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.