Şimdi Ara

Overclock // Stock---64 Bit//32Bit---Crossfire Crysis Testleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam güzel olmuş eline sağlık aydınlandımm
  • ellerine sağlık hocam
  • hehe bende 3870 1 ytl olacak die beklemistim ama....
  • elinize sağlık
    pm attım
  • Mukemmel test olmus, ellerine saglik. Yalniz bu 64bit XP mi, Vista mi? Ben de 64'e gecmeyi dusunuyorum.
  • Güzel ve ilginç bir test olmuş eline sağlık
  • Goblin hocam 64 bitte hiç program veya oyun çalışmadığı oldu mu? Bir de windowsda gezinirken 32bite göre yavaş mı ? Yakın zamanda bilgisayar almayı düşünüyorum da işletim sistemi de alacam inşallah. 32 mi 64 mü daha iyi sence? Son olarak bu oyunlar 64 bit desteliydi değil mi? Eğer öyleyse 64 bit desteği olmayan oyunlarda performans düşüşü oluyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ermeydan -- 23 Şubat 2008; 18:42:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

Mukemmel test olmus, ellerine saglik. Yalniz bu 64bit XP mi, Vista mi? Ben de 64'e gecmeyi dusunuyorum.

vista 64 bit. rica ederim.

quote:

Orjinalden alıntı: Ermeydan

Goblin hocam 64 bitte hiç program veya oyun çalışmadığı oldu mu? Bir de windowsda gezinirken 32bite göre yavaş mı ? Yakın zamanda bilgisayar almayı düşünüyorum da işletim sistemi de alacam inşallah. 32 mi 64 mü daha iyi sence? Son olarak bu oyunlar 64 bit desteliydi değil mi? Eğer öyleyse 64 bit desteği olmayan oyunlarda performans düşüşü oluyor mu?

şuan hiçbir programla uyumsuzluk yaşamadım 64 bit vista çok daha stabil. masaüstü ya da dosyalarda gezinirken de hiç bir sorun yok
    64 bit desteklemeyen oyunlarda düşüş olur mu olmaz mı tam bilmiyorum şöyle söyleyebilirim sonuçta 64 bit işletim sistemlerinin içinde
    program files (x86) klasörü var 32 bit programlar oyunlar buraya yükleniyor. performans kaybı yaşayıcağını sanmıyorum belki oyununa göre 3-4 fps olabilir o da pek önemli olmaz sanırım. ama gelecek yatırımı için 64 bit tavsiye ederim.

• 64 bit in bu kadar fark ettiğini bilmiyordum, teşekkürler test için...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.