Şimdi Ara

overclock ve custom sıvı soğutma önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar mühendisliğini yurt dışında okudum yurt dışında custom sıvı soğutmaları araştırmaya karar verdim custom sıvı soğutma kullanan pclerde overclock değerleri normalin çok üstüne çıkabiliyor örneğin fan ile soğutulan bir bilgisayarda i5 4690k işlemci ile 3.5 den 4.3 e çıkabilir fakat bu işlemcinizin 90 derecede çalışmasına ve performans kaybına hatta işlemcinin yanmasına bile neden olabilir custom sıvı soğutma ile soğutulan bir pc de bu işlemcide overclock yaparsanız 3.5 den 4.7 ye kadar çıkarabilirsiniz ve işlemciniz 70-80 derece arası çalışır fakat sıcaklık sizi yanıltmasın sıvı soğutma olduğu için işlemcinizin yanma riski ortadan kalkıyor ve güvenlibir şekilde yüksek hızda kullanmaya devam edebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzWin -- 28 Temmuz 2015; 15:18:45 >

• Sürekli olarak yeni paylaşımlar yapılmalı Sıvı soğutma konusunda paylaşımlarda bulunmanızı temenli ediyorum.
  • Bu video güzel bir açıklama olmuş fakat benim bahsettiğim 70 derece sıcaklık örnek vereyim GTA 5'de tüm özellikler ultra ayardayken ve 4 k çözünürlükte oynarken oluyor bu diğer oyunlardaki ultra modlar içinde geçerli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.