Şimdi Ara

overclock voltage ayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende amd radeon hd 7600m series 2 gb ekran kartı var overclock yapıyorum gpu test programlarında overclock yapmadan ve yaptıktan sonraki aldığım fpsler baya değişiyor, artıyor. Ancak aynı şey oyunlarda geçerli değil oyunlarda fps artmıyor, azalabiliyor bile.

Overclocku msi afterburnerdan yapıyorum. Ancak voltage kontolü kilitli, ne yaptıysam açamadım. Bunun yüzünden olduğunu düşünüyorum. Sadece ekran kartına test yaparken fps artıyor ama aynı anda cpu grabla cpuyuda kullanırsam fps azalıyor. Bu arada da watt değerine bakıyorum hep aynı bi sınırda daha yukarı gitmiyor. Oyunda da cpuyu da kullandığından aynı şey oluyordur heralde.

volt sınırını değiştirmeden overclock yapmanın test programları harici bir faydasını göremedim henüz.

Tavsiyeleriniz var mı? Umarım derdimi anlatabilmişimdir.

• yok mu tavsiyesi olan biri?
  • up
  • Laptop kullanyorsun , oc yapmaktan uzak dur bence.

Ki şöyle bişey var voltaj ayarlarıyla oynaman direk gelen gücü etkileyeceği için cihazına büyük zarar verebilir.
  • niye ki laptopta yapınca daha mı sakıncalı? Hem ayrıca voltu değiştiremiyorum zaten zorum o
  • ee bu mudur şimdi overclock yapamıycam mı ben ?
  • belki mobil ekran karti oldugu icin kilitlemis olabilirler. msi afterburnerla yapma o zaman. catalyst control center indir. ordaki amd overdrive ile hem hizi hem gucu artirabiliyosun. laptop oldugu icjn %10'dan fazla artirma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cpu Fan Hızı Ayarlayamıyorum
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dizüstünde anakart işlemci ekran kartı birbirine gömülü normal pc gibi değil birinde sıkıntı oldu mu hepsi değişmesi gerekiyor ayrıca iyi o.c için iyi hatta sıvı soğutma gerek dizüstünde böyle imkan olmadığı için zorlamaya gerek yok bence
  • amd overdrive benim catalyst control centerda çıkmadı bende kendim indirdim. ama işlemci için aradı işlemcimde intel olduğu için birşey görmedi.

zaten amacım öyle fazla bi oc yapmak değil oyunda aldığım 18 civarı fpsi 3-4 artırıp 24e yaklaştırsam yeter.

test programlarında ocsuz fpse göre oclu fpsin müthiş artması ama oyunlarda daha da beter olması....

neyse silecem heralde artık bu oyunu
  • karar senin bence fazla zorlama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.