Şimdi Ara

Overclockta uzman olanlar Lütfen YARDIM!! Q8400 overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    CPU: Core 2 Quad Q8400 2,66 Ghz
    RAM: 4 GB 1333 Mhz DDR3
    GPU: Gtx 750 ti
    Anakart: Gigabyte Ga-g41m-combo
    Sistemim böyle, BF3 online oynuyorum, küçük haritada sorun yok ama 64 kişilik büyük harita açtığımda kasmalar oluyor, çözünürlük düşürünce değişmiyor aynı devam ediyor, işlemci darboğaz yapıyor sanırım bunu öğrenmek için işlemciye overclock yapmak istiyorum.

333x8 den 375x8 e yükseltiyorum.

Videolardan ve daha önce yapanların konularından bakarak denedim yapmayı; voltajlı (VİD:1.28750 > 1.30000, 1.31250,) voltajsız, ram zamanlarını 9-9-9-24 => 8-8-8-22/25 yaparak, SPD değerini değiştirerek denedim ama hiçbirinde açılmadı. Ramlere de 1333 mhz yi geçmediğim için voltaj vermedim hiç normal veya auto da kaldı.

SPD değerini 2.40B ve 3.20B olarak ayarladığımda bir kere reset atıp eski hali ile açılıyor ama 3.00A olarak ayarladığımda birden çok reset atıyor zar zor toparlıyor, 4.00A ve 4.00C var bunlardaram hızı 1500 olduğu için hiç seçmedim. SPD değeri olarak bunlardan başka yok.

PCI Express frekansını da auto veya 100 olarakta denedim

C1E, CPU EIST, C2TM bunları disable yapıyorum videolarda öyle yapıyorlardı.

Eveet bunların hepsini denedim olmadı yanlış yaptığım veya yapmadığım var mı ? Yardım edin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anolhw -- 16 Aralık 2015; 17:28:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anakart nedir?

• hapocod kullanıcısına yanıt
    Herşeyi yazmışım anakartı yazmamışım kusura bakmayın
    Anakart: Gigabyte Ga-g41m-combo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.