Şimdi Ara

OVERLOK - Garip bi durum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benimki aslında bir problemden öte bir merak... Bendeki sistemde cpuda spark7 Tt var, ekran kartında Tt giant 3 var... Her ikisinde de idle sıcaklık degerleri normalin üstünde (cpu=39-40-41, ekran kartı 56-57-58)... Ammma ben full loadlarda iken makine bakıyorum taş çatlasa bu degerler her ikisi icnde 5 derece artıyor... Güleyim mi , ağlayim mi ne diim ki... SİZCE SEBEP NE???

• Bu arada ekran kartı xt bioslu, cpu 14*200 gerçi 14*233 te de degisen fazla bişey yok
  • Ah bizede öyle olsa keşke soğutma derdin yok işte burada arkadaşlar işlemciyi soğutsunlar diye su soğutma yapmaya kalkışıyorlar.Senin böyle derdin olmaz bari.Şans sanada gülmüş...
  • eğer imzandaki sistem ise az o sıcaklık sana derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaDMaXXX

Selamlar,

Benimki aslında bir problemden öte bir merak... Bendeki sistemde cpuda spark7 Tt var, ekran kartında Tt giant 3 var... Her ikisinde de idle sıcaklık degerleri normalin üstünde (cpu=39-40-41, ekran kartı 56-57-58)... Ammma ben full loadlarda iken makine bakıyorum taş çatlasa bu degerler her ikisi icnde 5 derece artıyor... Güleyim mi , ağlayim mi ne diim ki... SİZCE SEBEP NE???

üstad sen normalin üstündemi diyon ? hiç stock fan kullanmadın galiba , gerçi senin işlemci northwood çekirdekli sanırım fazla ısınmaz . o dereceler gayet güzel bence

• stok fan kullandım...Zor tahammül ettim, açılışta 65i buluyordu...hatta ilk aldıgımda işlemciyi makineyi windows kurarken abitin software i dehset ötmüştü... ona zaten 2-3 hafta dayandım, sonra DC ye sipariş verdim...
  • Overlok-overlokçu
  • Harika değerler daha ne olsun ki
  • İyi skor.

• İyi olmasına iyi de, tam yükte işlemciyi ve gpuyu iyi soutuyorsa bu coolerlar, idle de nie adam gibi soutmuyor ki, örnegin nette gezerken bakıyorum bu giant3 ile aynı kart 45derece diyorlar, benim ki su an 58derece... Az önce de biraz overllok yapim dedim gpuyu 470 falan yaptım 62-63 derece idi...
  • abitlerde ic7 serisinde sıcaklığı yanlış ölçme sorunu vardı
    geçen sene yazmıştım buraya

ai7 de de olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meke -- 5 Nisan 2005, 21:02:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaDMaXXX

İyi olmasına iyi de, tam yükte işlemciyi ve gpuyu iyi soutuyorsa bu coolerlar, idle de nie adam gibi soutmuyor ki, örnegin nette gezerken bakıyorum bu giant3 ile aynı kart 45derece diyorlar, benim ki su an 58derece... Az önce de biraz overllok yapim dedim gpuyu 470 falan yaptım 62-63 derece idi...

9800 pro ile sıcaklığı nasıl ölçtün yaw? bende R360 Gigabyte 9800 Pro@XT var bi türlü ölçemiyorum. Şu işi bi öğretsene bana
  • Ati Tool
  • dert etme ne olur çiğne seninde olur
    quote:

Orjinalden alıntı: x2yk

Ah bizede öyle olsa keşke soğutma derdin yok işte burada arkadaşlar işlemciyi soğutsunlar diye su soğutma yapmaya kalkışıyorlar.Senin böyle derdin olmaz bari.Şans sanada gülmüş...

• başlık: OVERLOK - Garip bi durum!

ne overlogu halı overlogumu
  • Abi bu yaşıma geldim overlok diye bişey duymadım.

OHAAAAAAAAAAAAA
  • quote:

Orjinalden alıntı: meke

abitlerde ic7 serisinde sıcaklığı yanlış ölçme sorunu vardı
    geçen sene yazmıştım buraya

ai7 de de olabilir

bence de yanlış ölçüm var, bende de aynı işlemci var, ocsiz idleda 28, loadda 48 oluyodu stock fanla.
    quote:

Orjinalden alıntı: sturmovik
    9800 pro ile sıcaklığı nasıl ölçtün yaw? bende R360 Gigabyte 9800 Pro@XT var bi türlü ölçemiyorum. Şu işi bi öğretsene bana

kartın 9800pro pcbsi üzerine üretilmişse termal diyota sahip olmadığı için sıcaklıkları göremezsin. ati toolda göremediysen sıcaklığı, durumun budur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.