< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Overlord (2015) (8. sayfa)
-
-
Bu arada benim herkese tavsiyem.
Gidin novelini okuyun.
En iyi novel gözümde.
Normalde animeci birisiyim. Anime herşeyden önce gelir. Ben sevdiysem. Herkes bayılır bana göre.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Novel konusunda Re:Zero rakipsiz benim için, Overlord severim ama asla o kadar ciddiye aldığım bir eser olmadı hiçbir zaman.
-
5. Sezon zaten final sezonu olacak gibi duruyor.
15,16,17 işler ve seri biter.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 20 Temmuz 2022; 2:43:15 > -
en sevdiğim animelerden biri, animesini çıktıkca izliyorum.
-
Bugün yeni bölüm gelmesi lazım.
Dediğiniz gibi 14. Cilde kadar işleyecek.
Op sahnelerinde 14. Ciltten yerler var.
Yine güzel bir bölümdü. Atlamadan novele sadık bir şekilde ilerliyorlar.
Bölüm güzeldi ama ara sahneleri atladıkları çok belli oluyor sanki. Keşke 2. sezonu yavaş yavaş işleyeceklerine bu sezonu yavaş işleselerdi.
-
Sahnelecek cilt sayısına bakıldığında aslında gayet iyi iş çıkarıyorlar. Flashback sayısı fazla olduğu için atlamislar hissi uyandırıyor.
Fluder sahnesini bile islemisler. Burayı tamamen atlayabilirlerdi mesela.
Sadece imparatorluga geçiş bölümünde atlama var ama bunlar göze batmıyor. Yani ben burda birşey eksik dedim ama hatırlayamadim.
Şuana kadar ki çizgi bozulmasın yeter dicem de. Sanırım hep bu tempoda gidecek. Bu seri her bölümde güzel giden bir anime oldu.
Geçen sezonlardan sadece şu momonganin bizzat ilgilendiği köyü sevmiyorum. Çok boş geliyor.
Köy neyse de lizardmen olayı bence tam facia.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ainz Ooal Gown -- 31 Temmuz 2022; 7:45:39 > -
-
Her sezonda seriye olan heyecanım ölüyor gibi
kalmış zaten 2-3 kitap finale yok cüce krallığı, rünler falan hala konu.
Lizard Arc'ının bir benzeri gibi olacak bu arc sanırım final sezonundan önce hala pleb klanlarla uğraşılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 2 Ağustos 2022; 20:45:11 > -
Tam ayarında gidiyor. İnce ayrıntıları atlamadan düzgün bir şekilde işliyorlar. Zaten bir cilt atlanacak. Konuyu nereden nereye bağlayacaklarina çok düşünmeye gerek yok. Film yapılacak cilt iyi seçilmiş yani.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
İlk sezonda ortaya attıkları Slane Theoracy, World Item gibi konuların değinilmemesi beni seriden soğutan şeydi ama sanırım finalde değinecekler artık.
O kadar ilginç şeyler yapabilecekken yok kertenkele yok cüceler falan bunlar beni sıkıyor. Şimdi anime novele göre ilerliyor diyeceksin ama benim sorunum zaten genel olarak hikayenin kendisiyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 2 Ağustos 2022; 23:22:15 > -
Son bölüm biraz sönüktü bence daha iyi yapılabilirdi. Şu 1. sezondaki ejderhayı ne zaman göreceğiz bilen var mı zamansızlıktan novele başlayamadım bir türlü...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ainz Ooal Gown -- 17 Ağustos 2022; 19:3:56 > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 19 Ağustos 2022; 19:9:35 >
15. Cilt üzerine
Cildin ingilizce çevirisi yeni tamamlandı. Reddit üzerinden haftalık paylaşılıyor.
Her hafta cumartesi yeni bölüm geliyor.
Cilt ne yazık ki beni pek tatmin etmedi.
İnanılmaz sıkıldım. Son bölümleri atlayarak okuyayım dedim son kısmı pass geçtim. Yazar iyice kendini tekrar etmeye başlamış. Yani yeni ciltte böyle olacaksa bitirsin gitsin seriyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 19 Ağustos 2022; 19:13:44 >
Aydınlattığınız için teşekkürler hocam.
-
Bu haftaki bölümde nigredo görünüyor. İlk sahnesi.
Albedo, nigredo, rubedo - kız kardeşlerinden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X