üyelik alınamıyor diyor arkadas alabilirsek gelelim ama kesin üyelik veriyormu ? alamassam üyelik nasıl giricem ben daha yeni bitane silkraod indirdim üyelik vermedi buda böle yapar mı ?
indir indir bi skıntı olmaz media yı indirmen yeterli bu arada.
yapamazsan ben alırım üyelik sana veririm :)
Kaan Abi Bu sw bende kapalı gözküyo bulabilirsem başka bir 110 cap sw senide aramızda görmek isterim
Burasi iyi akıncım indirdiysen yeni media yı bidaha indir ddos saldırıısı olmuş sw ye kapandı tekrar acıldı suanda hep acık tekrar dene uyelık alamadıysan alayım
Yok Abi Teşşkür Ederim Üyeliğim var Şimdi aynı mediayı tekrardanmı indiricez ?
Girmeyi dene şimdi eğer olmuyorsa mediayı indir tekrar
bu arada botu çalıştıramadım bir türlü?? 1.12b çalışmıyor.
Şuanda arkadaşımdayım eve gecınce calısat bot versıyonunu yazıcam
google a mbot crack yazıp 2. yada 3. sıradaki sitelerden indirebilirsin .<
Ayrıca oyunda item satısı vs kesinlikle yok oyun dolmaya basladı yavastan hepinizi gec olmadan bekliyorum kaleler hala boş
Arkadaşlar Server git gide kalabalıklaşıyor 1.haftasında 120 online var şuanda gm oyundan söyledi birkaç ss ekleyim
ilk fortressi kaçırdık ViP guildini kapattım ve Global bir guild kurduk epvperz olarak EvilAngels guild adı Gelen arkadasları hep mısırlıların guildinde görüyorum
şaka mı?
exp rate 70, sp rate 50 kat..
Ayrıca, neden bu konuda??
quote:
Orijinalden alıntı: Fotojenik Elma
şaka mı?
exp rate 70, sp rate 50 kat..
Ayrıca, neden bu konuda??
+1
Bu arada nasıl gidiyor goodtimes devam mı ? Buraya bi gel derim begeniceginden eminim
üyeligi nerden alacaz onun linkini koyarmısınız
quote:
Orijinalden alıntı: ChivasKaan
Merhaba arkadaslar 110CAP yeni bir private server buldum bugun daha 5 dakika oldu indireli ilk izlenimim cok iyi oldugu yönünde Rateler felan tam güzel FGW felan herşey acık.
Kasmak Dert degil Alchemy 2x Bunları birazdan assagıda belirticem 110 CAP arayan arkadaslar icin iyi bir server olucak.
ViP adında bir guild kurdum yeni gelen arkadasları beklerim Oyun acılalı 2*3 Gün olmuş toplamda 30-50 Online oyuncusu oluyor suan icin. Pvperz den buldum bende oyunu ve Tadında gayet guzel bir oyun olmuş. Arayış icindeki arkadaslara alternatif olarak tavsiye ediyorum. Türk serverı degil yabancı bir server. ve tek türk benim suan
Level Cap 110 -Skills Cap 110 -Solo EXP/SP Rates 200x -Party EXP/SP Rates 250x -Drop Rate 180x -Gold Rate 90x -Degree 11 -CH & EU -Auto Potion Working
-Fortress Working -CTF Working -Arena Working -MagicPop Rates 2x -Alchemy Rates 2x
Oyunda ayrıca Cok Güzel oldugunu dusundugum bir kac uygulama var şöyle ;
Coinlerle Her Hafta Yenilenen Dressleri Alabiliyorsunuz Arena Manager dan belli bir coin karşılıgı
Oyunda Yeni petler mevcut
Yeni Ksro ya son gelen dressler mevcut
Silk fiyatlari cok ucuz
Birazdan SS de ekleyecegim
Oyun ici pm Surprise
EN ONEMLISI BOTSUZDA SOX DUSUREBILICEKSINIZ ARTIK ELLE bir kac saat kasarak
arkadasım ben bu sroyu indirdim ama silkroad luncher'e tıklıayınca start gelmiyor bisey açılmıyor hata alıyorum oyuna girilecek yer acılmıyor nedenini bulabilirsen oynucam indirdim herseyi
quote:
Orijinalden alıntı: legolas4121
quote:
Merhaba arkadaslar 110CAP yeni bir private server buldum bugun daha 5 dakika oldu indireli ilk izlenimim cok iyi oldugu yönünde Rateler felan tam güzel FGW felan herşey acık.
Kasmak Dert degil Alchemy 2x Bunları birazdan assagıda belirticem 110 CAP arayan arkadaslar icin iyi bir server olucak.
ViP adında bir guild kurdum yeni gelen arkadasları beklerim Oyun acılalı 2*3 Gün olmuş toplamda 30-50 Online oyuncusu oluyor suan icin. Pvperz den buldum bende oyunu ve Tadında gayet guzel bir oyun olmuş. Arayış icindeki arkadaslara alternatif olarak tavsiye ediyorum. Türk serverı degil yabancı bir server. ve tek türk benim suan
Level Cap 110 -Skills Cap 110 -Solo EXP/SP Rates 200x -Party EXP/SP Rates 250x -Drop Rate 180x -Gold Rate 90x -Degree 11 -CH & EU -Auto Potion Working
-Fortress Working -CTF Working -Arena Working -MagicPop Rates 2x -Alchemy Rates 2x
Oyunda ayrıca Cok Güzel oldugunu dusundugum bir kac uygulama var şöyle ;
Coinlerle Her Hafta Yenilenen Dressleri Alabiliyorsunuz Arena Manager dan belli bir coin karşılıgı
Oyunda Yeni petler mevcut
Yeni Ksro ya son gelen dressler mevcut
Silk fiyatlari cok ucuz
Birazdan SS de ekleyecegim
Oyun ici pm Surprise
EN ONEMLISI BOTSUZDA SOX DUSUREBILICEKSINIZ ARTIK ELLE bir kac saat kasarak
arkadasım ben bu sroyu indirdim ama silkroad luncher'e tıklıayınca start gelmiyor bisey açılmıyor hata alıyorum oyuna girilecek yer acılmıyor nedenini bulabilirsen oynucam indirdim herseyi
Dostum Full client indir yada media yı tekrar indirip full clientin icine at tekrar dene arada olabiliyor böyle hatalar
110 cap kötü ya 100 veya 120 de oynıyan pm atarsa sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: _GuMmY_
Bu başlığın altına yazmana ne gerek var o zaman ? 120 veya 100 cap konularına yaz. kaliteli olsun 60 cap te oynanır.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: _GuMmY_
Bu başlığın altına yazmana ne gerek var o zaman ? 120 veya 100 cap konularına yaz. kaliteli olsun 60 cap te oynanır.
Hemen tavır almana gerek yok pat diye girdimde ondan böyle oldu :)
Şu anda hiçbir oyun oynamıyorum Kaan. 1 hafta sonra her türlü servera gelebilirim;)
Aklımda, extreme silkroadR var. Silkroad R nin private versiyonu. Çok merak ediyorum çin-avrupa dengesi var diyorlar. Hatta ordan hoşuma giderse orijinalini bile oynayabilirim:p
quote:
Şu anda hiçbir oyun oynamıyorum Kaan. 1 hafta sonra her türlü servera gelebilirim;)
Aklımda, extreme silkroadR var. Silkroad R nin private versiyonu. Çok merak ediyorum çin-avrupa dengesi var diyorlar. Hatta ordan hoşuma giderse orijinalini bile oynayabilirim:p
Anladım kardeşim fakat cok cok geri kalmış bir şekilde başlayınca zevk alınmıyor tabi bu senin bilcegin iş bi denemekte fayda var bende baktım bügun.
Bak sen beğenirsen bana pm at gelirim bende şuanda tek bir serverda oynuyorum bana göre degil biliyorsun en az 3 dedi tayip
Beğenmezsen bir servera geçiş yapalım yeni acılacaklar var
link de bir sorunmu var girimior
Evet gm ile konuştum şuanda DDOS saldırıları varmış ve server kapalı durumda yarın acılacak bu gece icin malesef kapalı.
Her serverı denedin, ama bir serverda bile dikili ağacın kalmadı be Kaan:( Torun torbaya bırakacak bir guild.. Deniz kenarından iki dönüm bostan... Oradan oraya savruluyosun yaprak misali.
quote:
Her serverı denedin, ama bir serverda bile dikili ağacın kalmadı be Kaan:( Torun torbaya bırakacak bir guild.. Deniz kenarından iki dönüm bostan... Oradan oraya savruluyosun yaprak misali.
Hahaha Güldüm kardeşim
Aynen öyle ya biliyorsun beni sıkılıyorum herkesin char yapması 2 aydan aşşagı surmuyor ben o ilk 2 ayda charıma prim yapıp satıyorum Fix artık
Cok begendiklerime geri dönüş yapıyorum ama cok değişmiş oluyor server iyiki satmışım diyorum
düzgün dowload linki verinde indirek başlayalım
Dostum serverın sitesine girince üstte download yazıyor ordan full clienti indirceksin zor degil
Suanda Server ataklarını hallediyorlar oglen acılıcak server kapalı zaten suanda nazar değdi