Şimdi Ara

Overwatch 2[Xbox One Series x/s ANA KONU ] 4 Ekim(Ücretsiz)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Overwatch 2[Xbox One Series x/s ANA KONU ] 4 Ekim(Ücretsiz)

Overwatch 2[Xbox One Series x/s ANA KONU ] 4 Ekim(Ücretsiz)PlayOverwatchyoutube
    It’s the dawn of a new era. #Overwatch2 launches October 4! Prepare yourselves for a one-of-a-kind, action-packed, free-to-play experience with new maps, new modes, and new heroes. - Official Launch Trailer for #Overwatch2 #gaming #overwatch _ Follow #Overwatch2 for the latest news: Instagram: https://www.instagram.com/playoverwatch TikTok: https://www.tiktok.com/@overwatch Twitter: http://www.twitter.com/playoverwatch Facebook: http://www.facebook.com/playoverwatch
    https://www.youtube.com/watch?v=LGgqyer-qr4

Oyun 4 ekimde ücretsiz bir şekilde çıkış yapıcak xbox konsolları içinde

Çıkış Tarihi: 4 Ekim 2022

Tür: Nişancı, Aksiyon

Dağıtıcı: Blizzard Entertainment

Geliştirici: Blizzard Entertainment

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 3 Ekim 2022; 0:5:32 >

• Free to play değil mi neden 399 tl satışı var anlamadım ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deswaaa

Free to play değil mi neden 399 tl satışı var anlamadım ?
    Hocam bunda lootbox lar cok tutuloyor, yani kostumler vesaire. Adamlar bu yuzden free yaptilar zaten, dayanamayip aliyorsun bunlari cok guzel yapip cezbediyorlar. Yani 399 tl sezon, 2000 cp ve costumler veriyor.
    Ayrica tsi ile 22.00 de acilacakmis.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tacsizkral05 kullanıcısına yanıt
    Ya tamam anladım orasını da şimdi oynamak için satın mı almak gerekiyor yoksa çıkış yaptık dan sonra ücretsiz indirebilecekmiyiz yoksa işim olmaz napim ben lootbox bilmem nesini saçmalık

• quote:

Ya tamam anladım orasını da şimdi oynamak için satın mı almak gerekiyor yoksa çıkış yaptık dan sonra ücretsiz indirebilecekmiyiz yoksa işim olmaz napim ben lootbox bilmem nesini saçmalık

Hayir satin almaniz gerekmiyor.ucretsiz indirecegiz. Lakin oyunun fanatigi olmadiginizi tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacsizkral05 -- 4 Ekim 2022; 9:32:24 >

Hocam fanatiği bile olsam bu parayı hayat da vermem bu arada neden indirmeye açmıyorlar anlamadım akşam bırakırdık indirmeye

• quote:

Hocam fanatiği bile olsam bu parayı hayat da vermem bu arada neden indirmeye açmıyorlar anlamadım akşam bırakırdık indirmeye
    Fiyat konsunda kesinlikle haklisin. En basit 2-3 gb lik oyunlar bile 500-1000 tl ararsi ornek pati devriyesi: buyuk yaris 850 tl 3 gb boyutu var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Erken den indirmeye neden açılmıyor anlamıyorum akşam 10 da açıldığın da ücretsiz indiricekmiyiz doğrumu anladım

• quote:

Erken den indirmeye neden açılmıyor anlamıyorum akşam 10 da açıldığın da ücretsiz indiricekmiyiz doğrumu anladım

Cepten baktim boyle gozukuyor, ama konsoldan bakamadim.

• Konsolda da var, ben dün akşam indirdim. Overwatch 1'in yerine gelmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

Konsolda da var, ben dün akşam indirdim. Overwatch 1'in yerine gelmiş.

Kac gb indirdiniz, ben de eski oyunun yerine overwacth 2 yazmis 29.2 gb gozukuyor, indirme yapmadi diye biliyorum. Indirme yapmadan direk overwacth 2 diye yazincada mantikli gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacsizkral05 -- 4 Ekim 2022; 17:22:27 >
  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt

overwatch 1 sahiplerine mi pre download yapılıyor acaba ben hala bulamadım indirmeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 4 Ekim 2022; 17:33:20 >
  • 29 gb benim de. Overwatch 2 , oyuna girebiliyorum ama daha serverlar online değil.

@Koks34 Overwatch 2 packlerinden birine girdim, onun içinden buldum free versiyonunu.

• Oyunu sadece ilk sezon paketini ön sipariş verenler ya da overwatch 1'e sahip olanlar önceden indirebiliyor diye biliyorum.

Diğer oyuncular oyun çıktığında indirebilecekler.

Oyun 9pm cest saatinde çıkıyor. Bizim için 22:00.

• Overwatch 2[Xbox One Series x/s ANA KONU ] 4 Ekim(Ücretsiz)

• 2000-3000 kişi sıra var rezilliğin daniskası.

Ayrıca 1 saat bekleyip oyuna girdikten sonra maç atıp bitişinde disconnect hatası veriyor xbox'da sonra tekrar sıraya sokuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem server sıkıntın var oyunu niye çıkarırsın anlamak mümkün değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyuna girdikten sonra sizi tekrar oyundan atmamasinin yolunu buldum.
    Mac bitiminde training girin orda dilediginiz kadar bekleyip, sonra tekrar maclara girebilirsiniz.
    Arkadaslar hdr aktif deyil oyun icinden kendimiz aktif etmeliyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacsizkral05 -- 6 Ekim 2022; 20:52:18 >
  • Overwatch 2 çıktı çıkalı daha ilk maça bile giremedim böyle rezillik yok ya asya serverları boş server nasıl değiştiricem xbox da bilen varmı ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.