Şimdi Ara

Overwatch Origins Edition Battle.Net Hesap Çekilişi! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
956
Cevap
5
Favori
8.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekilişe katılmak istiyorum.
  • Selam herkese, küçük bir girişimim var ve bir kampanya başlattım kendimce, pek talep gördüğüde söylenemez. O yüzden birde buraya yazayım dedim, belki ilgilenirsiniz. :)

Girişimimin adı istfly, istfly üzerinden ulaşabileceğiniz bu site sıradan bir uçak bileti sitesi gibi duruyor. Evet aslında tamamen sıradan bir uçak bileti sitesi :D Birkaç ay önce açtım ve pazarlama konusunda maliyetler sebebiyle sıkıntılar yaşamaktayım.

Şimdi şöyle bir kampanya başlattım! Bir blog sayfamız var ilk olarak bu blog sayfasına üye oluyorsunuz.
    Daha sonra burada sunmuş olduğumuz imkanları kullanarak bonuslar topluyorsunuz. Bu bonuslar karşılığında size nakit para değilde bonusunuzun ederi kadar uçak bileti veriyoruz, iç hat dış hat hiç farketmiyor. 1 istfly bonus 1 TL'ye tekabül etmekte kafamız bu noktada katiyyen karışmasın diye böyle yaptım :D

Blog'a üye olduktan sonra 3 tane yapabileceğiniz şey var.
    *Birincisi, blog sayfamızda kriterlerimize uygun minimum 250 kelimelik yazılar yazıyosunuz gittiğiniz gördüğünüz gezdiğiniz yada belki bir süre yaşadığınız hatta şuanda yaşamakta olduğunuz yerler hakkında. Bu yazılar yapılması gereken gidilmesi yenmesi yada tam tersi yapılmaması gereken gibi şeyleri barındıran maddeler halinde yazılar olmasına özen gösteriyoruz. Dümdüz sıkıcı makaleler olsun istemiyoruz kısaca. Bu her yazınız için 3 istfly bonusu veriyoruz. Her kişi her gün maksimum 2 yazı yayınlayabiliyor şuan için.
    *İkincisi, sizin üyelik adınızı yada gerçek ad soyadınızı bilet alırken referans gösteren her bir yolcu için iç hat biletlerde 7 TL, dış hat biletlerde 20 TL değerinde istfly bonusu kazanacaksınız.
    *Üçüncüsü, bu sefer kendiniz için uçak bileti aldığınız zamanlarda eğer bonuslarınızı kullanmadan alışveriş yaparsanız, yine iç hat için 7 TL, dış hat için 20 TL bonus kazanacaksınız.

Şirket bilgilerimiz istfly yer almaktadır. Ayrıntılı bilgi için istfly Blog adresimizi de ziyaret edebilirsiniz. Yada mesai saatleri içerisinde telefon numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz. (09:00-18:00)

• Çekilişe katılmak istiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çekilişe katılmak istiyorum. :) hadi bakalım.
  • çikilişi kitilmik istiyirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çekilişe katılmak istiyorum

• Cekilise katilmak istiyorum.

• çekilişe katılmak istiyorum

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.