Şimdi Ara

Ovi Store'dan Bilgisayara Program İndirme (Resimli Anlatım) Türk Forumlarında İlk (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
47.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: t3ntativ3

E63 içinde o ayardan varsa alabilirmiyim

Merhaba.Aşağıdaki Ayarı Deneyip İndirebilirsiniz.
    Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaE63-1/100.21.110; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413
  • Yararlı bir konu ama konuyu daha yeni görüyorum..
    Teşekkürler..
  • denedim fakat olmadı ? sis çalışmadı.
  • bazıları bozuk diyor bende neden anlamadım notepad le açmama ve silmeme rağmen.
  • http://www.maxicep.com/symbian-destek/ovi-store-den-pc-ye-uygulama-indirmek-353259.html
    burda çok daha güzel ve basit bir yöntem anlatmışlar, programı benim gibi indiremeyenlere duyurulur
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 11 Aralık 2020; 18:50:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serfirsoft

quote:

Orijinalden alıntı: t3ntativ3

E63 içinde o ayardan varsa alabilirmiyim

Merhaba.Aşağıdaki Ayarı Deneyip İndirebilirsiniz.
    Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaE63-1/100.21.110; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1 ) AppleWebKit/413 (KHTML, like Gecko) Safari/413

Arkadaşım ben eklentiyi kurdum fakat bu yazdığını xml olarak kaydettiğim zaman bu hatayı alıyorum "The file was not in the right format."
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknzngn
    http://www.maxicep.com/symbian-destek/ovi-store-den-pc-ye-uygulama-indirmek-353259.html
    burda çok daha güzel ve basit bir yöntem anlatmışlar, programı benim gibi indiremeyenlere duyurulur

buradaki yöntemle tek bi dosya indir .sis diğerleri sis.dg mi ne uzantılı iniyo olmuyor.
  • N8 için hangi kodu yüklemeliyiz bu eklentiye
  • Kardeşim Rar şifresi ne...
  • çok güzel olmuş, bende niye pc ye indirilemiyor diye sitem ediyordum
  • evet ya güzel bir konu olmuşşş
  • Merhaba, ben Nokia E72 kullanıyorum Ovi Market'ten bişey indirmeye çalışıyorum önce indiriliyor diyo sonra inerken yükleme başarısız diyo, bide bu böyle oluyo diye ben telefondan internete giriyorum yine bişey indirmeye tıklıyorum bu seferde yükleme zaten çalışıyor mu kullanılıyor mu ne bişeyler diyo ama indirmiyo. Modemin yanına gidip Ovi Markete bağlandım yine olmuyo! Lütfen yardım edin, nasıl düzelticemmm?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.