Şimdi Ara

Oxford Street Dil Okulları(Kadıkoy-Bakırkoy)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birçok dilde eğitim veren oxford street dil okulları hakkında uyarıdır,
    temmuz ayında 3 kurluk ispanyolca eğitimine kaydoldum ve parayı peşin ödedim.1 kurun sonunda eğitmen kurstan ayrıldı ve devam etmedi, bekledim ki kurstan ayarlarlar olmadı uzun aramalar uğraşmalar sonunda ekim ayının ilk haftası ücret iadesi yapacaklarını soylediler ve hala bekliyorum ki yapacaklar her hafta arıyorum sürekli oyalıyorlar, sürekli şu gün arayacağız seni diyorlar ve hoca ayrıldıktan itibaren bir kez bile ne bilgilendirme ne başka birşey için aramadılar.Bu kadar ilgisiz, bilgisiz tamamen dolandırıcılık üzerine kurulu bir kurs daha tanımıyorum.En son yaptığım konuşmada ne yapacağımı soyleyin mahkemeye mı vereyim bu mu çözüm dedim dediler ki verin biz de avukata veririz.Şu anda hem milli eğitime soruşturma açılması için hemde mahkemeye dilekçe verdim çok uğraştıracaklar ama sonuna kadar gideceğim. Ve bir dipnot bu kadar sorundan sonra insanda dil öğrenme hevesi sıfıra iniyor ve bunu başardılar.Eğer sizde hevesli olduğunuz bir dilde sıfıra inmek ve aylarca uğraşmak istiyorsanız buyrun Oxford street dil kursuna.
    kurs ile ilgili her türlü sorularınızı cevaplayabilirim ve daha buraya yazamadığım (yazsam roman olur) sorunları yazabilirim.

• eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gradel -- 29 Mayıs 2015; 14:32:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.