Şimdi Ara

Oxygen Phone Manager YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oxygen Phone Manager II for Nokia phones arkadaşlar bu programı kullanan varsa allah rızası için malum dosya hakkında bilgi versin yani indirdim ben bu malum dosyayı nasıl yapıldığını anlayamadım öle oluncada hala bir takım özelliklerinden mahrum durumdayım yani burdan olmıcanı biliyorum o yüzden msn serust@hotmail ya biri bana mail atabilir yada listesine eklasin online iken bana yazabilir 6610İ telefonuma başk bir kablo ve programda olmuyor PM de olur hadi arkadaşlar....

• yani ne demek istediğimimi anlamadınız arkadaşlar yoksa bilen mi yok???
  • Arkadaşım konu hakkında bilgim yok, ancak bişey söylemek istedim;
    Eğer topik bilgi istemek anlamında ise cevap alamazsın bu forumda, burada bir kıyaslama sorsaydın ne cevaplar alırdın..... Bir forumu gez bak, tüm hit topikler aynı, benimki seninkinden daha iyi, daha üstün....
    Umarım yöneticiler buna bir çözüm bulurlar.
  • sanırım haklısın ama forum un olayı yardımlaşma olmalı ağırlıklı okuyo var ama cevap yazan
  • konuyu birazdaha acarsan yardimci olmaya calisiyim

ornegin kurun ama cep e ulasamıyormusun

yada nasil kullanılcagınımı bilmiyorsun
  • yahu crack yaa En sonunda dayanamaım yani bu oxegen in benj crack ini indirdim ama beceremedik işte yapmaı malum dosyadan kasyım bu işte arkadaşlar YARDIM
  • volki 75 seni msn me ekledim ayni sorun bendede var cok gicik bisey ögrenebilirsen bana da ögret
  • bende program ve dosya var 7,, mb isterseniz mail atarım nasıl olacagınıda anlatan acıklama var pm ye mail adresinizi verin mail atayım OPM-2 VERSION 2.098
  • dostum 6610i icin genelde mb'yi tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

dostum 6610i icin genelde mb'yi tavsiye ederim.

mb ne dir hocam yaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.