Şimdi Ara

OYAK-RENAULT 11 Flash 1700cc kullananlar varmı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • flash kullanan varmı arkadaşlar araca masraf yapmayı düşünüyorum önerileriniz nelerdir

• RENAULT 11 FLAŞ TXE, VAR BENDE KARDEŞ.SINIFININ EN SERİSİ FLAŞ S LE EŞDEĞER Bİ MODEL BENCE YAPACAĞIN MASRAFI FAZLASIYLA ALIRSIN,HIZ VE SERİ SÜRÜŞÜN,DİZAYN VE GÜCÜN HEPSİ BENCE FLAŞTA
    VAR..BELKİDE ÇOK ARKADAŞ DİYE BİLİRKİ NE ARABALAR VAR FLAŞA VARANA DEK AMA ÜRETİM YILLARINA MUKAYESE YAPARSAN KAPORTADA VE GÜÇTE ÇOK YENİ MODEL ARABAYA 10 BASAR FLAŞ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞAHİNBEY

RENAULT 11 FLAŞ TXE, VAR BENDE KARDEŞ.SINIFININ EN SERİSİ FLAŞ S LE EŞDEĞER Bİ MODEL BENCE YAPACAĞIN MASRAFI FAZLASIYLA ALIRSIN,HIZ VE SERİ SÜRÜŞÜN,DİZAYN VE GÜCÜN HEPSİ BENCE FLAŞTA
    VAR..BELKİDE ÇOK ARKADAŞ DİYE BİLİRKİ NE ARABALAR VAR FLAŞA VARANA DEK AMA ÜRETİM YILLARINA MUKAYESE YAPARSAN KAPORTADA VE GÜÇTE ÇOK YENİ MODEL ARABAYA 10 BASAR FLAŞ...

sana katılıyorum dostum bende birde 2006 model megane var ama bunu yeri başka
  • çok guzel bir araba o arabaya ne yapsan değer 5 senedr kullanyom cok süpr araba ooooooooooooo

• flash iyidir güzeldir

sağlam bir çelik jant hava filitresi spor egsoz cam filmleri(özellikle arka cama çok yakışır) xenonlar güzel bir renk seçimiyle birlikte komple boya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.