Roswell, senin foruma musallat ettiğin tayfadan nasıl kurtuluruz diye bakıyordum...
benı tanıyıp tanımadıgınız oylaması tanıyanlar tanımayanlar kabul edılmıstır hesabı
o konuyu dun kapadık mini etege evet makyaja hayır
quote:
Orjinalden alıntı: Arkadaş
Yau bu arada ben şeyi anlamadım...
oylama ne için... kızlar mini etek giysin mi , makyaj yapsın mı .. oylaması mı
konusmayarak
quote:
Orjinalden alıntı: cezve
Roswell, senin foruma musallat ettiğin tayfadan nasıl kurtuluruz diye bakıyordum...
Oooo burda herkes biribiri tanıyo bi bis tanınmıyos yaws...
Roswell we Lily war bi tek bildikim ....
4 senemiz beraber gechti yaws...
quote:
ben musallat etmedim ki toprakdepp saolsun yad ediorus kendisini
quote:
Orjinalden alıntı: lily_sule
konusmayarak
quote:
Onu denedim sevgili keloğlan hazırcevaplığına sahip üye. Konusmamanın bir çare olmadığını düşünmekle beraber, gördüğün gibi beni konuya roswell dahil etti...
efet roswellin dedıgı dogru toprakdepp dahıl ettı benı lutfen yanlış kişiye yuklenmeyelim di mi
tamam yahu bı daha senın oldugun taopice girmeyiz ne kızıosun dur yahu bu benım topicim
quote:
quote:
konusmayarak
quote:
Onu denedim sevgili keloğlan hazırcevaplığına sahip üye. Konusmamanın bir çare olmadığını düşünmekle beraber, gördüğün gibi beni konuya roswell dahil etti...
quote:
efet roswellin dedıgı dogru toprakdepp dahıl ettı benı lutfen yanlış kişiye yuklenmeyelim di mi
tamam yahu bı daha senın oldugun taopice girmeyiz ne kızıosun dur yahu bu benım topicim
aha sahiplendi topici
laaa ben actım bu topici o benım , tabe sahıplenecem yafs hayret bısı ne yapayım yane bırakayım mı canılerın elıne
quote:
Orjinalden alıntı: Roswell
quote:
aha sahiplendi topici
Ölürsem kabrime gelme istemem...
nie laaaa sıkışırız dıe mı korkuon korkma bea genıs kazdırırız
ne ölmesi laaa du daha buluscaz
quote:
Orjinalden alıntı: aceventura
Ölürsem kabrime gelme istemem...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme