Bir seat hiç bir zaman piyasayı alt üst edecek bir otomobil üretemez çünkü teknoloji üretemiyor sadece mevcut teknolojiyi transfer ediyor. Asıl bombayı yeni satışa sunulan VW PASSAT patlatıcak izleyin ve görün
quote:Orjinalden alıntı: BesNBirK Bir seat hiç bir zaman piyasayı alt üst edecek bir otomobil üretemez çünkü teknoloji üretemiyor sadece mevcut teknolojiyi transfer ediyor. Asıl bombayı yeni satışa sunulan VW PASSAT patlatıcak izleyin ve görün VW passat.... cık cık sanmıyorum...
tabi ki Passat piyasayı 70-80 000 YTL ile alt üst edebilir. bu araç ise 25-30 000 YTL ile alt üst edecek.
quote:Orjinalden alıntı: [emk]m.C.k Usta quote:Orjinalden alıntı: BesNBirK Bir seat hiç bir zaman piyasayı alt üst edecek bir otomobil üretemez çünkü teknoloji üretemiyor sadece mevcut teknolojiyi transfer ediyor. Asıl bombayı yeni satışa sunulan VW PASSAT patlatıcak izleyin ve görün VW passat.... cık cık sanmıyorum... Kendi sınıfında diyorum tabiki yoksa 25.000 - 30.000 YTL lik piyasayı kasttetmedim zaten