Yaratıcılıktansa hazıra konmak daha kolay geliyor oyun üreticilerine. Üstelik bu tip oyunlar genelde fazla rağbet görmeyip geri planda kalıyor. Zarar ediyorlar. Son zamanlarda bu tarz çıkmıyor, eskiden bile azdı zaten şimdi 0'a yakın.
Bu arada TPS-Strategy şaheseri olan Sacrifice' a da göz atmanı tavsiye ederim. Çok baba bir oyundur. Yemin ediyorum aynısını sadece HD grafiklerlerle yapsalar 250$a bile alırım. (Bu dediğim bir kaç oyun için daha geçerli :))
Aynen öyle.Bu konuda hemfikiriz.Hep bir adam var eline silah sen teksin vur 1000 kişiyi.Ya da asker bas karşı tafaı yen.ARtık bunların aşılması lazım.
impossible creatures oynayabilirsin. grafikleri kötü değil bence, çıktığında almıştım oyunu. 2.sini çok bekledim ama duyurulmayınca üzülmüştüm baya :)
quote:
Orijinalden alıntı: aragornunkılıcı
Aynen öyle.Bu konuda hemfikiriz.Hep bir adam var eline silah sen teksin vur 1000 kişiyi.Ya da asker bas karşı tafaı yen.ARtık bunların aşılması lazım.
Oyun yapımcılarına sövüp süpürüyordum bende ama birbirinin aynı Call Of Dutyler ard arda milyonlar satınca bir şey diyemedim artık.
Arz talep, yeni nesil oyuncuların çoğu da yapımcılar gibi yaratıcılıktan uzak artık. Aynı yemeği ısıtıp ısıtıp koy önlerine doyuyorlar. Kolay yoldan çok para kazanmak varken, ne gerek var yeni dünyalar keşfetmeye diyorlar. Bu kolay kolay de değişmez artık. Anca idealist bir kaç programcı bir araya gelirse yeni (ama az tutulan) bir şeyler yaparlar.
bende orjinali 1tl olan acr istiyorum ama oyun iyiymiş görüntüler iyi olsaydı belki oynardım
Aynen Siber.Konu ve oynanışları aynı olan oyun böyle hele meşhur olanlar alıp başını gidiyor.Bu da diğer yapımcıları etkiliyor.
şu küçük plastik askerlerle oynadıgımız bir oyun vardı çok zevkliydi hatta yenisi mi ne çıkmıştı geçenlerde army men imiş ismi bak
army men Rts işte onu indirdim çok güzel :D
Oyun boşluğuna düşmüştüm bu konu baya iyi oldu. İlk önce Spore'u deneyeceğim bakalım.
Görüşlerinize de tamamen katılıyorum, insan ya da mutantın eline silahı ver, karşısına koy tek tip 2-3 tane düşman. Yaratıcılık tam anlamıyla sıfır! Bir de bu oyunların fanatiği oluyorlar, gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum. En iyisi güleyim.
bu oyunun linkini nerden bulabilirim ?
biz gerçekte böcekleri savaştırırdık.genelde söylediğimiz bir söz(o zamanlar) ''ohaa! g.t ünden bişi çıktııı!''
Spore var
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme