Şimdi Ara

Öyle bir tablet istiyorum ki... :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir tablet meraklısıyım ve kendim için bir tablet satın almaya karar verdim.Eski bir üye olmama rağmen forumu takip etmeye başladığım zamanı takiben geçen 1 hafta süresince, anladım ki tablet almak gerçekten sıkıntı verici bir durum. Sağda-solda sorup öğrenmek yerine, direk istediğim özellikleri yazıp, tablet konusunda profesyonelleşmiş arkadaşlardan yardım almak istedim.

Lafı daha fazla uzatmadan "öyle bir tablet istiyorum ki; " demek istiyorum.

İşlemci: 1.2 veya 1.5 Dual Core
    Ekran: IPS ekran. Boyut çok önemli değil, ama fiyat olarak uygun olacağı için 7" tercihimdir.
    Bağlantı: WiFi (3g şart değil)
    Ram: 1GB DDR3
    Bellek: 4 GB ve üstü
    Kamera: Hiç hiç önemli değil. 0.001 PX olmuş, 10 MP olmuş önemsiz. Var yok farketmez. Olamasa daha iyi, fiyatı daha uygun olur.
    Pil: WiFi açık 3 saat götürecek bir pil.
    Kasa: Naylon değil kağıt bile olabilir, ev içinde kullanacağım için hasar görmesi çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firates -- 26 Kasım 2012; 17:39:04 >

• Böyle tablet bulmaktan kolay ne var hocam yaa :) aşağı yukarı tabletlerin hepsi bu işleri halleder :) Bu arada fiyat aralığın ne ve TR den mi alacaksın? Bunları belirt ki daha fazla yardım gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: firates

Bir tablet meraklısıyım ve kendim için bir tablet satın almaya karar verdim.Eski bir üye olmama rağmen forumu takip etmeye başladığım zamanı takiben geçen 1 hafta süresince, anladım ki tablet almak gerçekten sıkıntı verici bir durum. Sağda-solda sorup öğrenmek yerine, direk istediğim özellikleri yazıp, tablet konusunda profesyonelleşmiş arkadaşlardan yardım almak istedim.

Lafı daha fazla uzatmadan "öyle bir tablet istiyorum ki; " demek istiyorum.

İşlemci: 1.2 veya 1.5 Dual Core
    Ekran: IPS ekran. Boyut çok önemli değil, ama fiyat olarak uygun olacağı için 7" tercihimdir.
    Bağlantı: WiFi (3g şart değil)
    Ram: 1GB DDR3
    Bellek: 4 GB ve üstü
    Kamera: Hiç hiç önemli değil. 0.001 PX olmuş, 10 MP olmuş önemsiz. Var yok farketmez. Olamasa daha iyi, fiyatı daha uygun olur.
    Pil: WiFi açık 3 saat götürecek bir pil.
    Kasa: Naylon değil kağıt bile olabilir, ev içinde kullanacağım için hasar görmesi çok zor.

http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=D708-S

IPS ekran degil ama çözünürlük 1024x600 gayet parlak bir ekran kalitesi var..Ve çift çekirdek

Yada tek çekirdek işlemcili ama IPS ekrana sahip ;http://www.bizdehesapli.com/?mainpage=urun_detay&urun_kodu=I709-S

• @cmengn: Türkiyeden taksitle almayı düşünüyorum. Fiyat aralığım 200-300 TL arası. İnşallah istediğim gibi birşey bulabilirim... :)

@ahmet3311: artes D708 güzel bir öneri fakat forumda bu tablet ile ilgili sıkıntısı olanlar olmuştu. Örneğin bir arkadaş tekrar tekrar geri göndermesine rağmen, tabletin 2-3 gün içinde açılıştaki android simgesinde takıldığını vurgulamıştı. Açıkçası biraz çekindim :)
  • Yurt içinde satılan giriş seviyesi fason üretim tabletler de işinizi görecektir. En ucuzunu alıp geçebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

Yurt içinde satılan giriş seviyesi fason üretim tabletler de işinizi görecektir. En ucuzunu alıp geçebilirsiniz

Hocam örnek verirseniz çok sevinirim, zira bu işlerden çok fazla anlamamaktayım. :) Artes D708 7" de karar kıldım gibi arkadaşın da önerisiyle...
  • quote:

quote:

Yurt içinde satılan giriş seviyesi fason üretim tabletler de işinizi görecektir. En ucuzunu alıp geçebilirsiniz

Hocam örnek verirseniz çok sevinirim, zira bu işlerden çok fazla anlamamaktayım. :) Artes D708 7" de karar kıldım gibi arkadaşın da önerisiyle...

o kadar çok fason marka var ki? Hangi birini sayayım?! Teknoloji market indirimlerini takip edin derim...

Yurt dışı düşünmüyorsanız yurt içi tabletlerle ilgili bilgim yok. Siz beğendiğiniz birini yazın ben değerlendireyim. En fazla bu şekil yardımcı olabilirim.

Ama beklentiniz yüksek olmadığı için en ucuzundan herhangi bir tablet de işinizi görecektir.

• http://www.buyincoins.com/new_en/details/8-cube-u23gt-cold-ice-android-4-0-4-dual-core-a9-1-6ghz-tablet-pc-16gb-1g-ram-product-19477.html

8" dediniz diye şöyle bir örnek vereyim. Fiyat performans oranı yuksek bir tablet daha küçük ya da büyük ekran boyları var.
  • Bimde bu aralar satılan codegen qbix m71 var. sadece ips ekran değil onun dışında bütün ihtiyaçlarınızı karşılıyor.
  • Artes D821
  • @Blur: Yardımın için teşekkür ederim. Dediğin gibi fason markalara yönelme ihtimalim de var. Ama yurt içi almayı düşündüğüm için, sana soru sormak istiyorum direk :) Artes D708 için ne dersin? Ayrıca gönderdiğin cube marka ürünü inceledim. 7" olanı daha makbul olacak gibi :) 8" ekranlar kare gibi duruyor, oyunlarda çözünürlük konusunda sorun çıkaracağını düşündüm bir an.

@aimrevivo: Bimdeki ürünü inceleme fırsatım olmuştu, ama açıkçası beğenmedim. Bimden olduğundan mıdır yarattığı psikolojik etkiden midir bilmiyorum ama, pek bir uyduruk gelmişti

@orkfrey: Güzel bir tablet fakat Ekranı hariç artes d708 ile hemen hemen aynı özelliklerde ve arada 100 lira oynuyor. Bence bu, bu farka değecek bir özellik değil reyis :)

@ScanServ: Artes d708 hakkında ne düşünüyorsun hocam? D821'e baktım fakat 8" ekran birtek gözüme çarptı. D708'den farkı 2MP kamerası var. Açıkçası kamera benim için önemli değil, kendim amatör bir fotoğrafçı olduğum için yanımda genellikle iyi bir fotoğraf makinesi taşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firates -- 26 Kasım 2012; 19:26:50 >

• quote:

@Blur: Yardımın için teşekkür ederim. Dediğin gibi fason markalara yönelme ihtimalim de var. Ama yurt içi almayı düşündüğüm için, sana soru sormak istiyorum direk :) Artes D708 için ne dersin? Ayrıca gönderdiğin cube marka ürünü inceledim. 7" olanı daha makbul olacak gibi :) 8" ekranlar kare gibi duruyor, oyunlarda çözünürlük konusunda sorun çıkaracağını düşündüm bir an.

Alacağın yerden link verir misin? Fiyatını da ona göre değerlendirelim
  • Eyvallah hocam baya yardımcı oldun. :) Adres şudur;

Maximum karta taksitli almayı düşünüyorum.
  • Arkadaşlar merhaba,

Ben de Tablet almak istiyorum. En fazla 500- 550 arası para verebilirim.

Önceliklerimde HDMI olmazsa olmazım.

IPS ekran, USB den film izleme, Ses sorunu olmayan,

Çift çekirdek, kamera önemli değil...

Sonrasonda Navigasyon da yükleyebilirsem süper olan bir cihaz.

Teşekkürler..
  • Az önce inceleme fırsatı bulduğum, forumda da konusunun bulunduğu bu cihaza bak derim; Dark Evopad r9720

Forum konusu:http://forum.donanimhaber.com/m_66787201/tm.htm
  • quote:

Eyvallah hocam baya yardımcı oldun. :) Adres şudur;

Fiyatı güzel, yurt içi için tercih edilebilir
  • quote:

quote:

Eyvallah hocam baya yardımcı oldun. :) Adres şudur;

Fiyatı güzel, yurt içi için tercih edilebilir

Teşekkürler :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.