ac2 tabiki konusunu çözmüş olmama rağmen hala eksik parçalar var
Street Fighter II' Turbo Ultimate Mortal Kombat III
CM 03-04 / FM 05-06-07-08-09-10
Half-Life serisi.
Assasian Creed 1-2 çok söyleniyor yazsam mı verbatim'e?
arkadaşlar bu cod 4 diyenleri anlamıyorum bence cod 2 kat kat daha iyi bir oyundu cod 1 de öyle çok güzel oyunlardı
kolbastı
God of War 1-2 (3 ü oynamadım daha)
grafik+ konu
Red Alert 3
quote:
Orijinalden alıntı: Knight7Cydonia
arkadaşlar bu cod 4 diyenleri anlamıyorum bence cod 2 kat kat daha iyi bir oyundu cod 1 de öyle çok güzel oyunlardı
CoD2'ye yorum yapamam da CoD'un ilk oyunu gerçekten çok sağlamdı.
quote:
Cod serisinden sadece Cod4(mw1) ve Cod2 yi oynadım 2 side çok zevkliydi ama kıyaslaman bile çok büyük bir hata dostum grafik,sesler,efekler vs vs her yönden Cod4 daha iyi bence saçmalamışsın
Fallout 2
quote:
Orijinalden alıntı: Necrolytè
quote:
Cod serisinden sadece Cod4(mw1) ve Cod2 yi oynadım 2 side çok zevkliydi ama kıyaslaman bile çok büyük bir hata dostum grafik,sesler,efekler vs vs her yönden Cod4 daha iyi bence saçmalamışsın
ilk iki oyun çok sağlamdı bana daha çok zevk verdi bir kere oyunların grafiklerinden çok senaryo ve eğlencesi önemlidir sen görsellik ve ses e takilmissin
quote:
Orijinalden alıntı: Necrolytè
quote:
CoD 2 -> 2005 CoD 4: MW -> 2007
6 ayda bir sistemlerin 18 ayda bir işlemcilerin yenilendiğini düşünürsek doğal olarak CoD4 bu açılardan daha iyi olacaktır. Zamanına göre değerlendir.
GTA 4 Liberty City Hayatımda oynadığım en iyi oyun bence.
Fahrenheit(Indigo prophecy)
SHENMUE (Sega Dreamcast Platformu ) (2000).
GTA San andreas Senaryosundan dolayı COD 2 dünyanın en iyi savaş oyunu