Şimdi Ara

Oynadığınız en iyi oyun? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
5
Favori
16.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • grafik olsun konu olsun demişsiniz başlıkta ama bir oyunu en iyi yapan atmosferdir. bu yüzden 7-8 yaşından beri oyun oyanayan ve bir çok efsanevi oyunu amiga-pc de oynayan biri olarak diyorum ki:

bir zamanlar Ultima Online.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan04

Oynadığınız en iyi oyun?

Hocam iyi oldu hatırlattığın az mı oynadık bu oyunu. İlkokula gidiyordum vay be dün gibi..

Sarı boynuzlu bir araba vardı hemen bana çarpıp arabamı telef ederdi hep.

• Contra
  • O kadar çok varki öncelikle kimse fable yazmamış sizi kınıyorum eskilerden kotor var birde fahrenheit diyeceğim ama sonlara doğru saçmalamışlar tamam mistik güçler, gizemli nine iyi hoştuda reflex kombolarının fazla olması ve senaryonun sonradan saçmalaması hiç güzel değil; yenilerden mw 2 vs vs diyeni tokatlarım böyle oyunmu olur etkileyici birkaç bölümü olmasa oynanmaz 2 saatlik oyun zevki yok ama mw muhteşemdir. Yenilerden ya mass effect 2 ya assassin s creed 2 ya da dragon age origins diyorum. Edit: ben pc oyunu yazdım ama millet atari oyunu yazmış o zamanlar; taş devri, contra, tank, kung foo, red kit, peter pan severdim ve ilk pcmde sayısız emülatör oyun vardı az oynamadım bu arada yaş 18 o çağı yaşayamadım ama en azından yaşattım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 19 Temmuz 2010; 2:31:04 >
  • farm frenzy
    shenmue
  • WORLD OF WARCRAFT

• world of warcraft en popüler oyun olabilir ama asla en iyi oyun olamaz. rp türünde ultima online-baldurs gate-Planescape: Torment gibileri varken hele.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambo53

world of warcraft en popüler oyun olabilir ama asla en iyi oyun olamaz. rp türünde ultima online-baldurs gate-Planescape: Torment gibileri varken hele.

En popüler + En iyi + En kaliteli...
  • Legacy of Kain..Defience

Oynadığınız en iyi oyun?

Böyle bir oyun oynamadım hayatımda.Ya başlarsın anında görütüntü bırakırsın ya da başlarsın bitirmeden bırakmazsın
  • Cod:Mw 2 derim ama Mafia'yı da unutamam.
  • Mw serileri , Red Dead Redemtion , Pes 10
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

Assans creed 2 ama yeni klavye almak zorunda kaldım

_ARTiZ_ doğru dedin bende oyunu laptopta oynadım ama bir türlü klavyeye vurmak yemedi bende gittim 5tl ye normal klavye aldım ona vuruyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cogman -- 19 Temmuz 2010; 4:01:39 >
  • Single : Half Life & Medal of Honnor serisi

Multi : Command Conquer Tiberium Wars & Age of Mythology & Counter Strike

1 tane yazmaya icim el vermedi =)
  • Final Fantasy 7 Rpg seven herkese şiddetle tavsiye ederim
  • C&C 3 Kane's Wrath
  •  Oynadığınız en iyi oyun?

Heavy Rain

Oyunun grafikleri ve konusu tam anlamıyla mükemmel.Hatta bu oyuna oyun demek bile hata.
  • Cs1.5, GOW !!!
  • Doom 2 :
  • Call Of Duty 4 Modern Warfare

Oynadığınız en iyi oyun?
  • Hikayesi ve oynanışını beğendiğim ...

Assassin's Creed 2 , Mirrors Edge (Hiç bir oyunda olmayan bir tarz) , Efsane GTA Serisi , God Of War , Crysis 1 & 2 , Devil May Cry , Fallout 3 , Cod Serisi (Amerikan askeri olmayı sevmiyorum ama...)

Yukarıdaki oyunları büyük bir zevkle oynadım. AC2 , MW2 , Mirrors Edge , Crysis ilk çıktıkları gece (Sadece Crysis ilk elime geçtiği gece) en zorda tek oturuşta sıkılmadan bitirdim.

Grafikte en iyiler ; Crysis , Gta , Metro 2033 , Cod : MW2

Edit: Tek oyun dediğini sonradan gördüm. Tek oyun seçemem ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-mustapha-_ -- 19 Temmuz 2010; 13:26:40 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.