Bildirim
Oynamadık ya kesin tutar
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
şanssızsın en iyisi bırakmak -
Aynen , bıraktım sayılır zaten , kaydediyorum sadece , aklıma yatan kuponum olursa gidip oynuyorum -
Çifte şansla dedemde tutturur hocam. Handikaplılar zaten bankoydu. -
Handikaplar banko muydu ? Bari maçına herkes 1 diyodu sonuç ortada , neyse arkadaşım , dedenle sana bol şans diliyorum , kazancınız bol olsun -
quote:
Orijinalden alıntı: CanZeytin
Handikaplar banko muydu ? Bari maçına herkes 1 diyodu sonuç ortada , neyse arkadaşım , dedenle sana bol şans diliyorum , kazancınız bol olsun
Onu görmemişim celallenme hemen. Ama diğerleri gayet bilinebilecek maçlardı. Aynı cenabetlik bende de var oynamayınca tutuyo oynayınca yatıyoruz. -
kardeş buna ne diyicen param yoktu oynayamadım kuponu kaydettim tutucagından cok emındım kupon ısmınede tutucak param yok dıye yazdım
http://forum.donanimhaber.com/m_95815988/f_//tm.htm#95815988 -
Yavaş yavaş kazanmaya başladım sanki :D çifte şans candır , azdır ama özdür , tavsiye ederim dostum ;) -
Çok yazık olmuş , harbiden yazık olmuş , vallahi yazık olmuş , billahi yazık olmuş , geçmiş olsun kardeşim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X