Bildirim
Oynaması kolay adc
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C to Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Mavi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKF6NLFX
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Tristana -
hicbir adc kolay degildir.quote:
Orijinalden alıntı: KaraKartal221
Tristana -
Twitch candir ama daha etkili adcler de var . Kolay bir adc istemissin Caitlyn baslangic icin uygundur. -
Caitlyn ve Tristana -
quote:
Orijinalden alıntı: Rohypnol
Twitch candir ama daha etkili adcler de var . Kolay bir adc istemissin Caitlyn baslangic icin uygundur.
Twitch inceledim biraz herşey var karakterde saldırı hızı slow e ve ultiside fena değil ama tr de fazla göremiyorum eskiden east de oynarken çok oynayanı vardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguzhan3311 -- 6 Ağustos 2013; 21:34:49 > -
quote:
Orijinalden alıntı: wokers58
hicbir adc kolay degildir.
+1, kolay ve etkili adc olarak Ashe öneririm. Tris çok kolay bir adc değil. -
Caitlyn & Ezreal -
quote:
Orijinalden alıntı: LoL Misafiri
quote:
+1, kolay ve etkili adc olarak Ashe öneririm. Tris çok kolay bir adc değil.
ashe skilleri gereği tristana dan daha zor bence -
MF . Tris . Cait . Ashe . Sivir . -
quote:
+1 -
Ama bi yerden başlamak gererik -
Hepsi ayrı zor. En hızlı öğrenebileceğin ve diğerlerini hızlı öğrenmeni sağlayacak olan Ashe ile Caitlyndir.quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan3311
Ama bi yerden başlamak gererik -
Miss Fortunequote:
Orijinalden alıntı: DarkneZZquote:
+1
Alıntıları Göster -
quote:
quote:
ben ashe i cok zor görüyorum şahsen,adcler arasında en kırılgan gelen ashe.xin sadece q açıp kesebiliyor.kaçma olarak da sadece ultisi var gap closer a karşı. -
ADC oynaması zordur, karakter olarak genellemiyorum ama her an kendinizi korumanız lazım fight'ın içinde değilde biraz daha geriden indirmeniz lazım adamları.quote:
Orijinalden alıntı: Puss in Bootsquote:
quote:
ben ashe i cok zor görüyorum şahsen,adcler arasında en kırılgan gelen ashe.xin sadece q açıp kesebiliyor.kaçma olarak da sadece ultisi var gap closer a karşı.
Alıntıları Göster
-
Daha rahat adc istiyorsan miss fortune, ashe, caitlyn. (Bu benim düşüncem lütfen alıntı yapıpta atarlı mesajlar yazmayınız)quote:
Orijinalden alıntı: V.Vasquez
ADC oynaması zordur, karakter olarak genellemiyorum ama her an kendinizi korumanız lazım fight'ın içinde değilde biraz daha geriden indirmeniz lazım adamları.
Alıntıları Göster -
quote:
quote:
quote:
ben ashe i cok zor görüyorum şahsen,adcler arasında en kırılgan gelen ashe.xin sadece q açıp kesebiliyor.kaçma olarak da sadece ultisi var gap closer a karşı.
vayne de gap closerla baş edemiyor. 1241212 saniye cdli E si bir akaliyle baş edemez mesela.4
Ashe early damage'i fazla olduğu için,hard ccye perma slowa ve iyi engage'e sahip olduğu için kolay dedim
-
Caitlyn.quote:
Orijinalden alıntı: zxcv321quote:
quote:
quote:
vayne de gap closerla baş edemiyor. 1241212 saniye cdli E si bir akaliyle baş edemez mesela.4
Ashe early damage'i fazla olduğu için,hard ccye perma slowa ve iyi engage'e sahip olduğu için kolay dedim
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhan3311
quote:
Orijinalden alıntı: Rohypnol
Twitch candir ama daha etkili adcler de var . Kolay bir adc istemissin Caitlyn baslangic icin uygundur.
Twitch inceledim biraz herşey var karakterde saldırı hızı slow e ve ultiside fena değil ama tr de fazla göremiyorum eskiden east de oynarken çok oynayanı vardı
twich en güçlü adc bence şuan . ultisi oyunun en iyi 5 ultisi arasına girer
Benzer içerikler
- mobile legends sevgili olan herolar
- valorant pre isimleri
- otp ne demek
- qq ne demek
- flame atmak ne demek
- riot mmorpg
- afk nedir
- lol kaç gb
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X