Şimdi Ara

Oynanabilicek Bi Pvp Serveri Öneren?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güzel Bi Pvp Serveri Ariyorum Yardimci Olucaklara Şimdiden Tşk Ederim..

• Abi bende Arıyom da yok be şöle güzel bi pvp serverı.
  • Revulation var işte,Elpida var.Sizin kastınıs sacma sapan direk 100 le baslanan itemli baslanan ..... serverlarsa bırakın bu isi bence.
  • Ben 2 haftalığına arıyorum pvp serverı mithas acılsın onda kasacağım zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkachin

Revulation var işte,Elpida var.Sizin kastınıs sacma sapan direk 100 le baslanan itemli baslanan ..... serverlarsa bırakın bu isi bence.

Heh Sadece Heh Diorm O İnsanin Zevkine Kalmiş Bu 1 !
    Garantisi Olan Serverlar Var Yok Demiorm Ama Nerde Kastiysak Ya Kapandi Ya Res Geldi Bi Daha Kaldiramam En iisi Pvp Şuan İçin BANA GÖRE.
  • Kapnabilir amaç zevk almaktır.Ben olayın zevk kısmı için söylemedim bunu.Siz öyle serverlara prim vererek urasıp script yazan insanların sayısını azaltırsınız.Yoksa bildiğim scripterlar en dandık serveri açsa gene oynarım.
  • Verdigin Emege de Acimiosan Ben Sana Ne Desem Boş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrapT -- 24 Haziran 2007; 12:42:46 >
  • hahaha domain tr.cx bir server ne kadar kaliteli olabilirki...

@TrapT

Her res gelen serverdaki playerlar şimdi pvp ye kaçsaydı ortalıkda pp serverı kalmazdı.Bana gore ultimayı batıran bir yönde artan pvp serverları.Pvp serverlarında oynuyacağına bir rp serverına gir ve eğlen
  • Rp serveri deil abi mesela biz pvp serveri die nebulayı bilirdik.Şimdi pvp serveri deyince direk full skill item hobbalar anlaşılıyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkachin

Rp serveri deil abi mesela biz pvp serveri die nebulayı bilirdik.Şimdi pvp serveri deyince direk full skill item hobbalar anlaşılıyo.

+1
  • www.uohell.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CarnavaLLe -- 16 Temmuz 2007; 15:09:11 >
  • size kapan mayacak bi rp serveri arıyosanız extremeyı oneririm
  • Chucky Foruma geliğinden beri Extreme'nin reklamını yapıyorsun..Yeter!!! Extreme Extreme...O serverda bi ara oynuyordum göçmeye başladı...3 gün ardı ardına göçtü bıraktım...Bune ilk başlarken 4mu 5mi Skill'de 50 veriyodu..Çok kötü bi server
  • quote:

Orjinalden alıntı: chucky1

size kapan mayacak bi rp serveri arıyosanız extremeyı oneririm

Bu arada rp nin anlamını oğrende gel extreme rp serverı değildir.
  • Harbi ya böyle arkadaşlar da var..
  • Öncelikle pvp serveri istiyorsanız kalıcı olan , yepyeni host ile lag seviyesi 0 olan bir server önereyim:
    Connection pvp site için [www.connectionpvp.org ]
    sıradışı sistemleri var , beğendim ben..Ayrıca RuaR ve Smirdon ; bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır.Eleştiri değil öğretici bir dille uyarabilirdiniz...
  • bu oyun için hala mı günde 2 tane server açılıp kapanıyor.Sırf bu yüzden bırakmıştım bu oyunu hala mı büyümedi bu insanlar egolar..vs vs.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.