Şimdi Ara

Oynanan amatör lig maçlarını belgeleme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşımın bir sorusu var, benim pek bilgim olmadığı için eski konularda bişey bulamadım:

Beyler bu sene Besyo ya hazırlanıyorum, amatör bi takımın u-19 takımında oynadım gideceğim uni de en az üç maç oynamış olduğumu belgelememi istiyor, Amatör kulüpler birliğine gittim sadece bu sene lisanslı olduğumu gösteren bi belge verdiler ama çıktığım maçları gösteren belge lazım onu nerden alabilirim bilen varsa yazarsa sevinirim şimdiden Eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kulübünden
  • Aşağıdaki linkten lisanslı olarak oynadığın tüm sezon ve kulüp bilgilerini öğrenip çıktı alabilirsin. Adını Soyadını yazıp aratıyorsun, aynı isimde birkaç kişi varsa hepsi listeleniyor, içlerinde kulüp ve doğum tarihi bilgilerine bakarak kendini buluyorsun. İsminin üzerine tıkladığında sana ait bilgiler çıkıyor.

http://www.tff.org/Default.aspx?pageID=130
  • Mesajınız için çok teşekkür ederim, ama arkadaşımın lisans kaydı çıkıyor fakat bu sezon oynadığı maçlar gözükmüyor. Kulüp de uzaktaymış biraz ve adam akıllı bi bilgisayarları bile yokmuş gitmek de istemedi.

• Rica ederim. Hangi sezon hangi kulüpte oynamış onlar çıkar evet.

• Ancak tff istanbul'a (Poligon daki bina-ancak orada arşiv tutuyorlar mı emin değilim) giderek oradaki arşivden maçlara ait esame listelerinin örneklerini alabilirsin. Verirler mi bilmiyorum ancak amatör maçlara ait tek belge maç öncesi esame listeleridir. Onu da saha komiseri ve hakem birer örnek alıp tff ye iletiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sanal Futbol Ligi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.