Şimdi Ara

Oynanıcak Private Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ]Arkadaşlar Bildiğiniz Güzel 110 cap 100 cap Gibi Yeni Açılmış Serverları Söylermisiniz Sizinde oynadığınız beğendiğiniz bir server varsa yardımcı olurmusunuz Private baslıcam Fakat piyasada adam akıllı server yok Yardımlarınız İçin teşşekür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akule35 -- 10 Haziran 2015; 10:46:11 >

• Bsro var arkadaşm 110 cap belkide 110 caplar arasnda en iyisi 4 yıllık sw :)
  • Biliyorum o serverı hocam o serverde bulunmustum fakat dediğin gibi 4 yıllık server bizim onlara yetişmemiz epeyce bir süre yeni acılmıs veya acılcak Olan server varsa bildiğiniz denemek isterim
  • Akule35 A kullanıcısına yanıt
    3. swyi açıcaklar dostum yıllardır olan istek üzerine 120 cap açılıyo fakat eski kervan sistemi olucakmş emeğe dayalı biz arkadaşlarla başlamayı düşünüyoruz dilersen sende başlayabilirsin bugün sw ile ilgili bilgiler yayınlancak
  • Joy sro iris var 110 cap mayısın ortasında açılmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • StealheX kullanıcısına yanıt
    Seçim sana kalmış arkadaşın dedğide güzel bir Sw bildiğim kadarıyla :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6047038AC -- 10 Haziran 2015; 12:39:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vefasız22

Seçim sana kalmış arkadaşın dedğide güzel bir Sw bildiğim kadarıyla :)

Dediğin Servere Başlayabilirim 0 dan olucağı için herkes eşit olucak bu da iyi bir rekabet demek teşekkür ederim yardımlarınız için :)
    kardeşm bak biz arkadaşla bu oyuna başlıyoruz linkte var 120 cap ve Türk guildi flnda var tamamen emek sw'si ve orjinal lag'ın l'si yok :Dhttp://forum.donanimhaber.com/m_86376460/tm.htm
  • quote:

kardeşm bak biz arkadaşla bu oyuna başlıyoruz linkte var 120 cap ve Türk guildi flnda var tamamen emek sw'si ve orjinal lag'ın l'si yok :Dhttp://forum.donanimhaber.com/m_86376460/tm.htm

Ah kerdeşim ben bu serverı oynadım fakat ben bunun kadar boş bir server görmedim indirip interneti yormayadeğmez bir server
    Fakat 120 cap olmasına ragmen eski job sistemi var ve kerwan kasarak sun silah almakta çok zor görnmüyor ayrıca bu kadar lagsız ve delaysız bi oyun oynamadım isro bile böyle değildi ilk zamanlarında dahi şimdi çoğu sw 120den başlatıyo set veriyo vs vs tekrarlıyorum ''120 CAP'' klasmanında böylesini görmedim ve ben 120 cap hastasıyım beleş server ları itemin ucuz oldugu server ları hiç sevmem tabi herkesn görüşüne saygım var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6047038AC -- 11 Haziran 2015; 18:03:48 >
  • quote:

Fakat 120 cap olmasına ragmen eski job sistemi var ve kerwan kasarak sun silah almakta çok zor görnmüyor ayrıca bu kadar lagsız ve delaysız bi oyun oynamadım isro bile böyle değildi ilk zamanlarında dahi şimdi çoğu sw 120den başlatıyo set veriyo vs vs tekrarlıyorum ''120 CAP'' klasmanında böylesini görmedim ve ben 120 cap hastasıyım beleş server ları itemin ucuz oldugu server ları hiç sevmem tabi herkesn görüşüne saygım var :)

Tabiki hocam herkesin görüşü kendine ama ben bu serverı oynamış biri olarak değmez diyorum Güçlünün Çok güçlü Zayıfınsa Daha zayıf olduğu bir server Zamanında millet gelip itemini setni ucuzdan dizmiş para yatırmış deli gibi itemleri var biz sonradan gelenler ise novalara talim ve novanında hiçbir etkisini görmedim +11 Setim Vardı Moon +11 Silahım vardı Fakat pvp alanında Çoğu kişiyi kesemiyodum kesebildiklerim nova düz setliler V.s Yani Bu server Yerleşiklerin serverı Benden Size Bir tavsiye baska bir server deneyiniz derim Oyunda Hayat Yok ruh yok Zamınında kervan sistemi çok güzeldi fakat Nec sistem diye birsey yaptılar Oyundaki playerın Parasını Sıfırladılar kervan rateyi düşürdüler İlk zaman Hotan Alex 1 b 200m verirken Nec sistemden Sonra 100m vermeye basladı dengesiz Bir sistem YAptılar Güçlüyü daha güçlü kıldılar O yüzden Bende Bıraktım Seti Falan Dağıttım

• Selam, Beat Sroya gelebilirsin. Bütün Türk'ler oraya gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akule35

quote:

Tabiki hocam herkesin görüşü kendine ama ben bu serverı oynamış biri olarak değmez diyorum Güçlünün Çok güçlü Zayıfınsa Daha zayıf olduğu bir server Zamanında millet gelip itemini setni ucuzdan dizmiş para yatırmış deli gibi itemleri var biz sonradan gelenler ise novalara talim ve novanında hiçbir etkisini görmedim +11 Setim Vardı Moon +11 Silahım vardı Fakat pvp alanında Çoğu kişiyi kesemiyodum kesebildiklerim nova düz setliler V.s Yani Bu server Yerleşiklerin serverı Benden Size Bir tavsiye baska bir server deneyiniz derim Oyunda Hayat Yok ruh yok Zamınında kervan sistemi çok güzeldi fakat Nec sistem diye birsey yaptılar Oyundaki playerın Parasını Sıfırladılar kervan rateyi düşürdüler İlk zaman Hotan Alex 1 b 200m verirken Nec sistemden Sonra 100m vermeye basladı dengesiz Bir sistem YAptılar Güçlüyü daha güçlü kıldılar O yüzden Bende Bıraktım Seti Falan Dağıttım

3-4 gündür oynuyorum necro sroyu kervan yapıyorum sürekli ve iyide para kasıyorum şuan sun 9-10-11 silahlar 15-20 b arası değişiyo 10bye bile satanlar var günde kervandan rahat 1-1.5b kasılabiliniyo verilen silklede global rev alıp satınca 1 haftada dahi sun silah alınabilir türklerin oldugu bi guilde girdim şuan master 1 ayda sun 11 silah ve sun setinin yarısını tamamlamış ve alexten çıkışta 8-10 tane kervanla karşılaşıyorum karşı taraftan gelenlerde aynı şekil canlı bi oyun benim gözlemlerime göre eskiden 700-800 player ı varmş şuan 1000 leri görüyo dedi guildtte kiler

• Sroturk 110 cap var oynadigim en guzel server zor oldugu icin fazla player yok ama aktif 15 - 20 kisi olsa harika bir server olur hem de her sey ucretsiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.