Şimdi Ara

oynasana.com call of duty 2 bahar kupası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: leanback

ben ve diğer arkadaşlarım sd lerde takılıyoruz zaten sadece stallions arkaddaşımız sd leri sevmez sen bizim tdm formatlı olduğumuzu neye dayanarak söledin anlamadım ....

ben bi kere bile sizi mac yaparken gormedim.ayrıca bende sd serverlerine takılırım mac olmadıgı zamanlarda.
    bi kere bile gormedim sizi.neyse uzatmaya gerek yok gidin alın o kupayı
  • benden mi bahsidiyon eğer benden bağsediyosan sizin clanla dalga geçme sözkonusu değildir..
  • Bu turnuvaya sadece klan olarak katılınıyormuş sanırım, yani breysel başvuru yok. Neyse, ben genelde CTF oynuyorum, nickim de LORD<SALADIN>
  • biri hala katılma şansımız var mı diye sormuş. evet hala daha kayıt alımı açık durumda. linki ilk mesajda vermiştim, tekrar veriyorum: tıklayın
  • Aynı zamanda bizim maçlarda pek uygulamadığımız kurallar var:
    Bomba İmha: Oyuncular, engellerin arkasından, altından ya da üstünden bomba imha edemezler. Eğer bir takımın bu kuralı ihlal ettiği fark edilirse, kuralı ihlal eden takım kalan tüm devreleri kaybetmiş sayılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spect3r -- 13 Haziran 2007; 1:29:00 >
  • scr_allow_thompson "1" olan sınırlama değil açık anlamındadır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayd

quote:

ben ve diğer arkadaşlarım sd lerde takılıyoruz zaten sadece stallions arkaddaşımız sd leri sevmez sen bizim tdm formatlı olduğumuzu neye dayanarak söledin anlamadım ....

ben bi kere bile sizi mac yaparken gormedim.ayrıca bende sd serverlerine takılırım mac olmadıgı zamanlarda.
    bi kere bile gormedim sizi.neyse uzatmaya gerek yok gidin alın o kupayı

hala dalga geçer gibi msj yazıyosun. anlamıyomusn arkadaşım bizim takımımız şu an tam oturmadı sorunlarımız var. olmasa neden maç yapmayalım?

• quote:

takım şu anlık durumu kötü herkezin işi var ama yazın düzelecek bu aradada gelen geçeni klana almıyoruz klan ile alay geçen arkadaşlarıda kınıyorum

benide alırmısınınız? öss den sonra başlıyorum.. 2,5 yıldır forumdayım lütfen yani

bu arada KoMiKaZe gene ben

beni unutmayın diye arata kendimi hatırlatıyorum selamımı ilettiniz mi yav?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affetmez -- 13 Haziran 2007; 12:45:19 >

• Seni unutmak mümkün mü affetmez
  • Klanla alay etmeyiniz lütfen.Genelde TDM basıyoruz.Teknik sorunlar nedeniyle biraz geç kaldık akınlara ama hayırlısıyla 5 gün sonra düzelir diye umuyorum.O zaman bizim klanı gördügünüzde hepiniz girmek isticeksiniz!

Bu arada klan maçlarına gelelim.Maç yapmama sebebimiz adam bulamamız kesinlikle degildir.Sadece pek SD ye önem vermiyoruz.TDM klanıyız biz.Başka birşey dicek yok.
  • Sd yoksa bende yokum o zaman
  • Gene yaparız affedilmez senin için.Ama bize göre TDM daha zevkli.
  • affetmez hocam nerdesin ya ,hadi beklioz öss'den sonra
  • sizin daha öss niz var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Bomb

forumda sürekli konuşuluyodu, sonunda duyurusu yapıldı. 2500$ değerinde ödül dağıtılıcak.

osn den para almak o kadar kolay degildir. önce rakiplerini sonra osn yi alt etmen lazim
  • quote:

Orjinalden alıntı: StaLLionS

Gene yaparız affedilmez senin için.Ama bize göre TDM daha zevkli.

sadece 3 sesli 5 sessiz affetmez , affedilmez falan değil bilmiyom ama nikimle dalga geçilmesinen veya bunun gibi kelimeler yazılmasından hoşlanmıyor değil nefret ediyorum azcık dikkat edelim sonuçta belli bir durmuşluğumuz var burda eski arkadaşlar önünde olmuyor

quote:

Orjinalden alıntı: mustywarrior

affetmez hocam nerdesin ya ,hadi beklioz öss'den sonra

abi gelcem de sürekli oynamak konusunda söz veremem hız 512kps sınırsı WoW oynayan çok download var abim sağolsun zaten parada vermiyorum o yüzden giripte hızlarını alamam ama hız 1024kps sınırsız olcak diye duydum o zaman belki...yazın herkes evde WoW oynuyor.. benide davet ediyolar ama ben sevmiyorum o tarz oyunları Forever Pes5 ve Cod2

• Gel bakalım bi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.