Şimdi Ara

Oynayamıyorum hep fark yiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 e kadar rakip tanımıyordum çevremdekileri falan hep yenerdim hani öyle bilmeyenler değil baya iyi oynayanlar vardı.

sonra bir şey oldu bir süre oynamadım 2014 falan çıkmıştı falan derken. arkadaşlarla 2013 oynayama gittiğimizde hepsinden çok ciddi fark yiyerek yenildim.

oyun stilim yıllardır aynı hızlı oynamak,press yapmak ve ara pası atmak.

geçen gün 2016 oynamaya gittik arkadaşla PS4.

rezil etti beni. 5 maç yaptıysak 1 kere 3-2 yendim onun dışında 3 veya daha fazla fark yedim.

benim kızdığım nokta taktikler işe yaramıyor .

Yaptığım taktik defans çizgisini geriye çekmek,yoğunluğu yükseltmek. Ölçülü ve Tam defans. oyuncular top kapamıyor,birbirlerine takılıp düşüyorlar ve en çok sinir olduğum nokta pas hatası. Defans her topu geçiriyor adam Burak Yılmaz la hat-trick yaptı ben Real Madrid. defans oyuncularının arası çok açık koşamıyorlar. ayrıca benim en büyük adam 2 tane oyuncuyla press yapmak sanırım. topu bir an evel kapmak adına 2 oyuncuyla press yapıyorum kare ye basarak buda boşluklar açıyor adamda pası bir şekilde geçirip golü atıyor.

eskiden pas a çok az bastığımızda atıyordu bu sene o olay bitmiş illa basılı tutmak gerekiyor. bu pas a çok az basma alışkanlığım beni bitiriyor diye düşünüyorum.

bilgisayara karşı en iyi oyuncuda çok güzel oynuyorum ancak süperstar ı açınca az önce 8-0 yenildim ben Napoli rakip Real Madrid .

• ve bir de en çok takıldığım nokta hava topları.

Ben Zlatan İbrahimovicle bütün hava toplarını alamazken adam Aguero ile bütün topları indirdi

R2 olayını biliyorum ona basıp kafa topuna çıkıyorum ama yine kaybediyorum.
  • Bir dönem pres tuşuna basmadan top kapabiliyordum. adamın nereye gideceğini tahmin ederek. bunu kaybettim sanırım çok uzun süre ara verdiğimden oldu bu.
  • Genel olarak savunma kurgusu çok bireye dayalı, eskiden sen kolu bıraksan bile makine savunma mantığını bırakmıyordu, bunda çok zor savunma yapmak, bahsettiğiniz eski "good anticipation" olayı kalktı, rakibin oyununu tahmin ederek top kapılmıyor, ben genelde karşılıklı hatalara dayalı oyunlar geçirdim. Hızlı paslaşmak zor savunma yapmak zor, en önemlisi de inanılmaz fazla sayıda antik kuntik gol oluyor, bu kadarına açık kapı bırakılmamalıydı, bazen zoru zoruna şahane goller atıp birbirinden saçma goller yiyorum.

Defans anlayışım 3lü orta saha ile fronline press. ve conservative, agressive savunma yaparken oyuncular kendileri pres yapıp boş alan bırakıyorlar.

Bir de oyunda defansif gücü olmayan orta saha ile mücadele etmek çok çok zor, hadi ofans becerisi olmasa da zorla bir şeyler becerebiliyoruz ama savunma gücü olmayan oyuncularla direnmek imkansız, ben orta sahayı kısmen savunma özelliği bulunan 3 cmfden kuruyorum, bunu deneyin.

• Hangi takimsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Lobide oynuyorum myclub kullanmıyorum, genelde Chelsea, Barca, Real, City, United, Inter, Psg ile oynuyorum.
  • PES 13 serinin bence en basit oyunuydu. Ara pasını atıyorsun ileri de Agüero'ya ya da Ronaldo'ya direkt gol atıyordu. Ne kadar takım oyunu oynamaya çalışsan da. Bundan dolayı pesi iyi oynardım ama nedense 14-15-16 da oynayamıyorum diyenler çıkıyor. 13 den sonraki seriler de oyun gerçekçilik olarak inanılmaz gelişti. Bundan dolayı çok gol yiyorsun. Beni PES 13 de sürekli yenen arkadaşım var. Ama pes 15 de bana gol dahi atamıyor çünkü ara pası at gol olsun. Pes bilgisi bundan ibaret.
  • tanerali kullanıcısına yanıt
    aynen hocam.
  • Zaten online da taktik falan bi halta yaramıyor...Oyun o kadar hızlı o kadar seri ki ne taktik uygulayabiliyorum nede bir şey..Depar tuşuna basıyorum adam 100 metre gidiyor...Genel olarak oyunun oynanışı çok kaotik ayağına top geliyor daha topu tutamadan her taraftan adam yağıyor...

Çocukken falan mahallede oynadığımız maçlar gibi 10 kişi bir topa girip bam güm oynanışı var...Hiç böyle rahat rahat yayılarak oynayamıyorum online da ...Bilmiyorum anlatamadım belki de ama oyunun atmosferi bi acayip geliyor

Fakat offline'a geçince işler değişiyor çok daha gerçekçi geliyor..Oyun tam istediğim hızda rahat rahat pas yapıyorum ediyorum vs vs :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.