Şimdi Ara

OynCANKIYA SATILMISTIR..HUMANLARIN GOZU AYDIN :)yorum içerde.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: eren3535

ozan bana küfür ettirme lan ne adi şerefsiz bi insansın sen ya olum bak yeminki seni çldüresiye döverim gerizekalı herif adam ol canımı sıkma benim senin kafanı kırarım allahın bebesi 1.40 boyuna bakmadan ezerim seni
    quote:

Orjinalden alıntı: fredy_krueger

quote:

Orjinalden alıntı: 4EveRaP

quote:

ko2

bu ne ?

cahilliğine ver abisi bilmiyo daha napsın boşver k2 o anladın sen onu

İçinde kalmıştır keşke etseydin küfür, hakaret vs vs...

• quote:

Orjinalden alıntı: NAMIK1

quote:

geçmiş olsun zaten son dönemlerde ko2 nin saçmalıkları yüzünden bende ara verdim ama bırakmam çok zor hele böyle bi çarım olsa imkansız tabi yaş fakı olduğumuzdan dolayı sen daha tecrübelisiniz.geçmiş olsun tekrar diliyorum real hayatta başarılar diliyorum

Türkçeni yesinler senin...

• l.j nie banlandı ?
  • bende 2 yıl önce x teydim, hatta bi ara sizin clana girmiştim sanırım SYMRNA gibi bi ismi vardı, oğlunun adıda oynexekilldi heralde
    bende oyunu bırakalı 1 ay oluyor, wow'a başlicam sizede tavsiye ederim, hem knight gibi bayıltana kadar aynı işi yaptırmıyor, zekayı kullanmaya izin veriyor hemde oynayan insanlar daha seviyeli ayrıca oyunda bug ve hilede yok denilecek kadar az
  • quote:

Orjinalden alıntı: NAMIK1

quote:

geçmiş olsun zaten son dönemlerde ko2 nin saçmalıkları yüzünden bende ara verdim ama bırakmam çok zor hele böyle bi çarım olsa imkansız tabi yaş fakı olduğumuzdan dolayı sen daha tecrübelisiniz.geçmiş olsun tekrar diliyorum real hayatta başarılar diliyorum

Türkçeni yesinler senin...

• OynCANKIYA senin charı bu sabah cz de gördüm die hatırlıorum sanki....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kingrexx -- 18 Şubat 2007; 0:17:10 >
  • L.J Gene uzaklaştırılmış yawff gene ne oldu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kingrexx

OynCANKIYA senin charı bu sabah cz de gördüm die hatırlıorum sanki....

Evet ,,alan arkadasım cz yapsın..Ama bu sabah ben cz deydim aksam uzeri 22 gibi charı verdim..
  • +1

OynCANKIYA SATILMISTIR..HUMANLARIN GOZU AYDIN :)yorum içerde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: OynCANKIYA

quote:

Orjinalden alıntı: desing by

hayırlı olsun bir gün de bırakacağım işallah
    peki bir sorum olcak;
    Maneste human lwl 62 OynCANKIYA adlı bir mage war ben ona sordum abi sen misin diye o da dedi x i bıraktım manes e geçtim dedi.

peki manesteki char kim? haberin war mı ?

Xigenondan baska hiç bir serverde oynamadım.İnan bende sasırım kimse,,belki Oynayalim.net denbir arkadasımız olabilir..
    Çunku bu oyuna baslamadan önce Counter Strike serverimiz vardı,oyuna baslayınca CS yıde unuttuk..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.