Şimdi Ara

OynuYORUM - Minecraft: Story Mode (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu atılan yorumları gördükçe bu siteden daha da iğreniyorum yemin ederim. Zaten donanımhaber forumunun internetteki yaş ortalaması belli, farkettiniz mi bilmem ama dışarıdan bu kitlenin görünüşü "evde çay içerken yorum atan ilkokul iki öğrencileri" olarak sınırlı.

Abicim biz bu gereksiz kitleyle oyun sunumunun kralını yapsak ne oluur, bilmemne turnuvasında birinci gelsek ne oluur. Bizim insanın kafası herşeyi çok güzel özetliyor zaten bakınız yazan herif ne güzel demiş "Bu tür oyunlar bize gelmez".

Oyun da sana gelmeye meraklıydı anasını satıyım. Bu zihniyete sahip herife sen daya mafia2 ve assassins creed i üç ay sesini duymazsın. Ülke çapındaki en sevdiğimiz oyunları sayalım : "CoD, PeS, Fifa, AC, GTA, Mafia." arkadaşım şu oyunları dışarıdaki insanlara sıralasan gülmekten yerlere yatar. Herifler bu Minecraft oyunundan milyarder olup köşeyi döndüler bizim adam hala pompacı esnafı gibi "olmamış çöp" diyor. Önce oyunu yap sonra konuş değil mi ama?

Hadi onu bunu geçtim, sen hayatta nereye vardın da editöre laf atıyorsun oğlum kafa mı iyi? Oturduğun yere bak, o editörü oraya senin yerine koydularsa bir bildikleri vardır. Kaldı ki berilin milyonlarca abonesi var ve türkiyenin en iyi youtuberları arasında. Senin kaç takipçin var hacı söyle bakalım?

BSC adına bu iğrenç kitle için özür diliyorum. Gerçekten güzel işler çıkartan ender sitelerdensiniz, bu cahil ülkenin ayak takımının işleri bozmasına asla müdahele etmeyin, çünkü sizden başka gidecek adam gibi oyun sitesi kalmadı. Çok teşekkürker.

Demiyorsun ki kuyruk acısı, editör olamadım olana laf atmayacaksın o zaman. Saygılı olacaksın koçum yoksa hakettiğin banı yemen son derece normal buralarda. Ne editor takımı nede yönetici sana hasta zaten ha bir eksik ha bir fazla.
    Hale bak arkadaş, adam yeni çıkan oyunun incelemesi için teşekkür edeceğine laf atma peşinde. Dünyanın tek Yediği Kaba Tüküren İnsanların Ülkesi Türkiye'den herkese kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cde_be -- 27 Ekim 2015; 17:46:57 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

• On numara oynanış olmuş. Editörlerin duruşuna da on numara.
    İki üç evde oturmuş çay içerek bu programı izleyen işsiz adamı kim takar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.