ttnet paketi sunarken adil kota oldugunu iletiyor. aboneler de bunu kabul ederek paketi kullanıyor. 115tl ödeyen 8limitsiz kullanıcılarının başı kel mi ? lamı cimi yok arkadaş. 50gb aşım olursa 1mb hız alırsın. bunu söyleyerek paketi sunuyor. kimse kandırılmış hissetmesin. üşenmekten paket ayrıntılarını okumayan, çağrı merkezinde asistanın anlattıgını bile dinlemeyen abone. sonra hız düşünce şöyle oldu böyle oldu. öyle bir dünya yok ::)
Kötü sunum olmuş ya . Birlirlerinin oyun hakkında hissettikleri farklı . Gökhan sürekli Erdinç in söylediklerini onaylamak zorunda kaldı . Erdinç zorla hissettiklerini söyletti gökhana da. Hatta bi yerinde erdinç renk paleti gözüme iyi gelmedi derken gökhan evet renk paleti çok geniş gibi çelişen bişey söyledi . Bütün sunumları beğenmiştim ama bunu beğenmiyorum bence faşist bi havada geçti çok sinir bozucu . Oyun zaten hiç tarzım degil sadece sunum oldugu icin izledim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme