Şimdi Ara

oynuYORUM - Uncharted: Golden Abyss (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
12.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • toj_blok xbox360 fanı olduğunu hemen belli etmişsin sen bu el konsolunu xbox360la kıyaslarsan işimiz var sıkıyosa ps3le kıyasla uncharted gibi oyunumuz yok diye çok ağlayan gördüm o yüzden laf sölemeye çalışma inceleme süper olmuş elinize sağlık :)
  • teşekkürler...
  • ben pek beğenmedim fiyatına göre 7 dolarlık ios oyunlarından 10 kat pahalı ama 2 kat fark etmiyor,grafikler el bombası patlarken ,kamyonlar geçerken ,düşmanlar saldırırken çok kötü,herkes ucharted diyor ps3 ceplere geldi bu ios a androide 3ds e benzemez fln dediler de nafile .En çok övündükleri oyun buysa kalsın el konsolu olayı lüx e kaçıyor ,konsol fiyatı,hafıza akrtı fiyatı,oyun fiyatları ,aksesuar fiyatları vs.vs. değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfgsfgsfg

ben pek beğenmedim fiyatına göre 7 dolarlık ios oyunlarından 10 kat pahalı ama 2 kat fark etmiyor,grafikler el bombası patlarken ,kamyonlar geçerken ,düşmanlar saldırırken çok kötü,herkes ucharted diyor ps3 ceplere geldi bu ios a androide 3ds e benzemez fln dediler de nafile .En çok övündükleri oyun buysa kalsın el konsolu olayı lüx e kaçıyor ,konsol fiyatı,hafıza akrtı fiyatı,oyun fiyatları ,aksesuar fiyatları vs.vs. değmez

hocam ne ıctıysen soyle bızde ıcelım ondan
  • quote:

Orijinalden alıntı: toj_blok

xbox 360'ın gears of war'ıyla karşılaştırılamaz bile :)

bunu söylerken bile karşılaştırdığının farkında mısın? Ne kadar emeğe saygısız bir insansın ya bu bir el konsolu oyunu bilmem farkında mısın ! Gears of War bencede muazzam bir oyun fakar senaryo, oynanış her şey bambaşka kıyaslanamaz, bilmem anlatabildim mi
  • vita'nın joker oyunu olmuş Uncharted.. bu kalitede yapımlara ihtiyacı var aletin bütün fonksiyonları kullanılmış buda ayrı bir artısı olmuş...ayrıca yeni program ismi hayırlı olsun inceleme için teşekkürler
  • yeni seriniz hayırlı olsun, başarılarınızın devam etmesini diliyorum :D
  • quote:

ben pek beğenmedim fiyatına göre 7 dolarlık ios oyunlarından 10 kat pahalı ama 2 kat fark etmiyor,grafikler el bombası patlarken ,kamyonlar geçerken ,düşmanlar saldırırken çok kötü,herkes ucharted diyor ps3 ceplere geldi bu ios a androide 3ds e benzemez fln dediler de nafile .En çok övündükleri oyun buysa kalsın el konsolu olayı lüx e kaçıyor ,konsol fiyatı,hafıza akrtı fiyatı,oyun fiyatları ,aksesuar fiyatları vs.vs. değmez

Ios ve android te Uncharted 3 kalitesinin 10'da 1'ini verecek oyun yok boş boş konuşma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _LegendmJ_ -- 13 Mart 2012; 20:39:27 >
  • Bi el konsolu oyunu olmasına rağmen çok güzel görünüyor grafikleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku-s

yeni seriniz hayırlı olsun, başarılarınızın devam etmesini diliyorum :D

Sıcağı Sıcağına inceleme köşesinin adı değişmiş sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _LegendmJ_

quote:

Ios ve android te Uncharted 3 kalitesinin 10'da 1'ini verecek oyun yok boş boş konuşma.

10/1ini birak 100/1ini verecek oyun yok.Iste yukarda bos beles konusan bir zat var.Ne dersen de bu tipi tiplere farketmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bir İos kullanıcısı olarak söylüyorum ki çok ağır saçmalamışsınız.
  • oyundaki dokunmatik düzey süper olmuş bu arada intro süper :D
  • quote:

Şimdi bu yorumdaki hatayı söyleyeyim. PS Vita ürünü ile Sony firması 10 larca oyun firması ile birinci elden oyun üretim takımları ile anlaşmalı. Yani bu saatten sonra çıkacak tüm PS Vita oyunları bu büyük firmalar için en iyi takımları ile aynı diğer ev konsolları ile hazırlanan oyunlara paralel ve aynı içerikli oyunlar çıkacak. Bu oyunların da fiyatı hiçbir zaman 3-5 dolar olmayacak. ÇÜNKÜ hiçbir firma 100 Milyon dolarlar harcadığı bir oyununa 3-5 dolar istemez. Ben de olsam ben de 30 dolardan aşağı istemem. Sonuçta ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı.

Telefon ve tablet tarafına geçelim. Buradaki oyunlar her zaman firmaların mobil takımlarının az içerikle kısıtlı bütçelerle, kısa üretim süreleriyle oluşturdukları oyunlar. Üstelik pazardaki güçsüz telefonlarla da çalışması için en üst seviye telefon değil orta seviye telefonlar için de üretiliyor bu oyunlar. Dolayısı ise karşımıza FIFA 12 isimli ama FIFA 2003 ayarında grafikli ama onun kadar bile içeriğe sahip olmayan oyun çıkıyor. Zaten harcanan bütçe de az olunca 3-5 dolara satınca kar elde etmeye çalışıyorlar. Üstelik IOS da her satılan üründen sadece az bir kısmı üreticiye gidiyor. Apple büyük kısmını kendisi alıyor.

Özetle :
    - Telefon ve tabletlerde oyunlar hep düşük seviye için yapılacak
    - Bu tür oyunlar az detaylı ve içerikli ve 3-5 dolar olacak.
    - Telefon ve tabletlerde büyük oyun firmaları ile anlaşmalar olmayacak
    - Telefonlara/tabletlere 10 larca firma oyun hazırlamayacak

PS Vita için :
    - 3-5 dolarlık oyunlar ancak mobil takımların hazırladığı ya da PSN arcade tarzı oyunlar olacak
    - Kaliteli ve büyük firmaların aylarca süren çalışması ve milyon dolarlık harcaması ile birinci elden hazırladığı oyunlar 30-40 dolardan satılacak.
    - Bütün ev konsol için oyun yapan firmalar PS Vita için de oyun geliştirecek ya da geliştirmiyorsa da düşünecek. Sony zaten ayladır bu firmalar ile de görüşme içerisinde olacak.

• Güzel inceleme olmuş teşekkürler
  • Golden Abyss ve Vita eger xBox 360 ve 360 oyunuyla kiyaslaniyorsa Sony bu isi basarmis demektir :)
  • xbox ve tabletler ile vitayı karşılaştıran tipler var ya. ot gelip ot gidiyorlar, yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toj_blok

xbox 360'ın gears of war'ıyla karşılaştırılamaz bile :)

31' e tamamlayalım bunu arkadaşlar :)
  • Güzel oyun, tüm seriyi oynamış biri olarak Psvita alırsam ilk alacağımoyun kesin bu olur. Daha ilk oyunlardan böyle bir oyun çıkıyorsa bir yıl sonra düşünemiyorum bile.
  • Erdinç bey intro da snake kılığındaki bandanalı haliniz black ops daki woods'a çok benziyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.